- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ех жени, винаги ли сте толкова гадни???
Незнам ама аз нищо не разбрах тоя афтор тей обеснява че нямам думи. И колкото разбрах е бая тъпнякви децки глупости прави явно е на не повече от 17 максимум !!!
Момичето го оставило само оня веднага се лепнал за приятелката..... някакви тъпи и децки филми явно незнаеш какво искашТакива като тебе не заслужавате момичета да ви гонят по 5 месеца да ви натякват че ви обичат.
Първоначално написано от k-3
Edno shte ti kaja tolkova si ograni4ena che dori ne mojesh da 4etesh kak vsi4ki drugi razbraha a ti ne??? Kato ne sam na pove4e ot 17 KAKVO? nqmakav problem li e???????????![]()
Няма значение кои на колко е всеки приема нещата по различен начин някои са по емоционални тфа не означава че не заслужава съвети!А и докато не бъдеш на мястото на другия и не разбереш наистина кфо му е не можеш да го виниш а трябва да се опиташ да го разбереш!
Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!
bitches![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Първоначално написано от k-3
1-во с този селски манталитет не тук!!! и 2-ро недей да си мислиш че като си на 18-19 си много велика 1 човека иска съвет а не упрек, и друго, викам да се научиме да пишеме ПРАВИЛНО!!!
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Не се занимавай!!!![]()
![]()
![]()
![]()
С кой?
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
jenite bili gadni...mi ti kav si tap ne e istina.....samoubii se
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Доста си нагъл!Тя не е гадна ти си гадния в тоя случай,но по темата...ми просто питай най-добрия си приятел
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Първоначално написано от die_die_my_darling
Вижте к'фо ако прочетете цялата тема и всички мнения може би ще разберете после ние сме били тъпи, КОМПЛЕКСАРКА
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
изяснете се бе мом4е...признай и вси4ко какво си правил с приятелката й..и тя сама 6ти каже..какви ги вър6и..ако ве4е нямате 4увства има ли смисъл да ходите?:P
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от za3k^dFsG
Mda i az Tfa se PitAm![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Ех, мъже винаги ли сте толкова глупави?
..Ако приятелят ти е като приятелката на гаджето ти.. то не очаквай да ти каже нещо..те дори и приялтели не могат да се нарекат..мисля, че в случая най-добре е да поговорите с приятелката си и да се изясните.сложете картите на масата един път за винаги а не да се криете или да я подозираш.кажи и всичко в очите и дано завърши с добро цялата тая бъркотия..
Ти какво си мислиш,че на нея и е било приятно да тръгнеш с приятелката й?!Вярно и тя не и е била истинска приятелка,но и ти не си я обичал истински ,за да я оставиш така...Абсолютно не си прав.
Нормално станало и е тъпо и е тръгнала с твоя приятел... и ЕВАЛА знае си момичето какво да прави!!!
А за това какво да правиш,какво има да правиш гледай си гаджето и я остави да бъде с твоя приятел!!!Това е най-малкото,което можеш да направиш...
sladakk , ти си уникален случайпросто остави приятелката на приятелката ти и остани при приятелката ти
незнам дали ме разбра
![]()
mn gadno si postypil
mi ako iska6 da se zdobri6 s neq eto nablijava koleda novo godina napravi ne6ty s koeto tq da se trogne i da se syberete pak off nzz mn e slojno ili moje bi zapoznai priqtelq si s nekoe sladko momi4e i taka moje da ostavi bov6ata ti....
AMAN!
ama ti pyk si mnogo typ 6te me izvini6 ama..... po dobre si i kaji 4e e stanalo spored men tq moje bi 6te proqvi malko razbirane makar4e ne vijdam za6to sled si4ko koeto si i pri4inil
ako bqx na neino msqsto i mi kajat takova ne6ty 6te se vbesq mnogo i pove4e nikoga nema da pogledna toq 4ovek ama tq 6tom o6te te trae moje i da proqvi razbirane i pak se izvinqvam 4e sym tolkova otkrovenna sigurno e proszvu4alo malko grubo!!!
AMAN!