.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Нови закони

Някои знае ли кат влезем в ЕС дали щя излязат нови закони за училищата и какви ще са те ? да не на гарчат толкова .Тази зимна ваканция до 2-ри ли е или до 8- ми .Искам да стане като на запад много спорт по малко училище ама това са само мечти

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Mai do 8 vkl. A i az iskam kato teb - poveche sport...

Фен
    Град
    zoo....
    Ще бъде готино да се въведе нова система и да има много повече спорт,но се съмнявам това да стане скоро То в някои европейски държави всяко училище е задължено да има басейн и плуването си е задължително което е суперрр
    ....Don't bother!Be happy!....

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Spored men nikoi ne moje da kaje dali 6te ima novi zakoni i kakvi 6te badat te!Mislq 4e ne e mn uda4no da pravim prognozi,no ina4e az sam ZA promenite!

stamatov
    Guest

predlogenie

А не е ли още по-добре съвсем да не се учи?Така ще има време и за спорт,и за купони,и за всичко.Така че като излезете от училище,направо да сте готови за удоволствията,които ви очакват на тепсия.Само една молба имам - да ме упътите и мен към това място,където човек само се кефи и няма никакви задължения,защото и аз съм човек - и аз искам само да се забавлявам и да нямам никакви отговорности.Досега все си мислех,че това е раят,обаче виждам,че има компетентни хора,които могат да помогнат

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат

Re: predlogenie

Цитирай Първоначално написано от stamatov
    А не е ли още по-добре съвсем да не се учи?Така ще има време и за спорт,и за купони,и за всичко.Така че като излезете от училище,направо да сте готови за удоволствията,които ви очакват на тепсия.Само една молба имам - да ме упътите и мен към това място,където човек само се кефи и няма никакви задължения,защото и аз съм човек - и аз искам само да се забавлявам и да нямам никакви отговорности.Досега все си мислех,че това е раят,обаче виждам,че има компетентни хора,които могат да помогнат
    И аз така искам :P Ама няма...
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Re: Нови закони

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Някои знае ли кат влезем в ЕС дали щя излязат нови закони за училищата и какви ще са те ? да не на гарчат толкова .Тази зимна ваканция до 2-ри ли е или до 8- ми .Искам да стане като на запад много спорт по малко училище ама това са само мечти

Да ти кажа мечтитеса хубаво нещо, за новите правила не съм много наясно, но май ще ни въведат униформи за всички училища. Най- хубавото за нем от цялата работа за ЕС е това, че след 1 януари 2007 г. границите ще бъдат отворени, както и вратите към всички чужди училища...
    Не зная за вас, но на мен ми харесва това!

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си