.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Даскалите

Голям фен

Даскалите

хрумна ми да ви питам по какво даскалите ви са най-строги и по какво най-добри?
    При мене по Физика и Химия учителката е мн добра и сичко обяснява супер а най-строга и гадна е по БЕЛ
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

nashte ne 4e sa strogi mi imat otnoshenie kum u4enicite.. tai 4e ne si li priqten na u4itelq i da si si izlql uroka 6 nqma da ti pishe

Повече от фен Аватара на CandyKiller
    Леле на тая по български на майка и у путката Деа и наглата кучка !!!!!!!!За добър даскала по англ....

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

http://www.myspace.com/candykillertm

При нас най-пекана е Химичката,разказва ни така,че да ни е по-лесно,добра е също тая по английски ама толко добра,че и се качваме на главата.Строга е тая по Математика и много изисква от нас.

Най-строгите ми учители са по БЕЛ и НЕ, а най печените - по Философия и Информатика .
    Може да си последен, но пак да си номер 1

Guest
    По Физика е истински кошмар,а по Английски е супер яка учителката

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    po fizika i matematika sa super otvratitelni, a vsi4ki ostanali sa dosta pekani...kato hora, kato u4iteli... ne 4ak tolkova se pak ako ne znae6 ne6to, kolkoto i dobur da e u4itelq nqma kak da ti pi6e visoka ocenka.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Най-строгата учителка е класаната ми която ми преподава по Технология. Най-добрия учител е по математика, но за жалост тази година нямам, а от тези които ми преподават госпожата по География.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

най-тъпа ми е даскалката по БЕЛ,защото си мисли работите от дебелия ГЪЗ и като правим писмено все ме набеждава,че преписвам МАМКА Й! Ще й подпаля къщатата някоя вечер

Повече от фен
    най-готина е класната, защото е не само ебати зверската пичка ами и е супер педагог и преподавател и от 1 дума разбираш сичко
    Най-гадна е тая по физическо, защото е неуспяла спортистка и си го изкарва на нас за сметка на тфа я правим луда

Най- яка е даскалката по етика и право , а най-ебана е физичката

Повече от фен
    както казва татко "Зелен кон и умен даскал рядко се срещат..."

Голям фен
    Град
    на луната
    При мен най-строг е тоя по етика и право, което не значи че не е печен просто всява респект! А пък учителя, който аз и не само аз най-много уважавам е господина по физическо! Тоя човек е униклен! =D>
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Най-строги: по етика и право и математика
    Най-дори: по биология и информатика

Супер фен
    Град
    В България
    При мен почти няма строги учители..
    Само с госпожата ми по английски не можем да се търпим... иначе не е чак толкова строга..
    Госпожите по психология и логика и лиература са супер досадни.
    Господина по специализиран английски, господина по туризъм, госпожата по информатика... по математика ... са нечовешки!

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    po angliiski e nai pekana tq mi e i klasna

Най - гадната е по математика

Иначе най - добрата е ппо Испански

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си