- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Даскалите
хрумна ми да ви питам по какво даскалите ви са най-строги и по какво най-добри?![]()
При мене по Физика и Химия учителката е мн добра и сичко обяснява супера най-строга и гадна е по БЕЛ
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
nashte ne 4e sa strogi mi imat otnoshenie kum u4enicite..tai 4e ne si li priqten na u4itelq i da si si izlql uroka 6 nqma da ti pishe
![]()
Леле на тая по български на майка и у путката![]()
![]()
Деа и наглата кучка !!!!!!!!За добър даскала по англ....
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
При нас най-пекана е Химичката,разказва ни така,че да ни е по-лесно,добра е също тая по английски ама толко добра,че и се качваме на главата.Строга е тая по Математика и много изисква от нас.
Най-строгите ми учители са по БЕЛ и НЕ, а най печените - по Философия и Информатика.
Може да си последен, но пак да си номер 1
По Физика е истински кошмар,а по Английски е супер яка учителката
po fizika i matematika sa super otvratitelni, a vsi4ki ostanali sa dosta pekani...kato hora, kato u4iteli... ne 4ak tolkova se pak ako ne znae6 ne6to, kolkoto i dobur da e u4itelq nqma kak da ti pi6e visoka ocenka.
Най-строгата учителка е класаната ми която ми преподава по Технология. Най-добрия учител е по математика, но за жалост тази година нямам, а от тези които ми преподават госпожата по География.
най-тъпа ми е даскалката по БЕЛ,защото си мисли работите от дебелия ГЪЗ и като правим писмено все ме набеждава,че преписвам МАМКА Й! Ще й подпаля къщатата някоя вечер
най-готина е класната, защото е не само ебати зверската пичка ами и е супер педагог и преподавател и от 1 дума разбираш сичко
Най-гадна е тая по физическо, защото е неуспяла спортистка и си го изкарва на насза сметка на тфа я правим луда
Най- яка е даскалката по етика и право , а най-ебана е физичката
както казва татко "Зелен кон и умен даскал рядко се срещат..."
При мен най-строг е тоя по етика и право, което не значи че не е печен просто всява респект! А пък учителя, който аз и не само аз най-много уважавам е господина по физическо! Тоя човек е униклен! =D>
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
При мен почти няма строги учители..
Само с госпожата ми по английски не можем да се търпим... иначе не е чак толкова строга..
Госпожите по психология и логика и лиература са супер досадни.
Господина по специализиран английски, господина по туризъм, госпожата по информатика... по математика ... са нечовешки!![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
po angliiski e nai pekana tq mi e i klasna![]()
Най - гадната е по математика![]()
Иначе най - добрата е ппо Испански![]()