- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нови закони
Някои знае ли кат влезем в ЕС дали щя излязат нови закони за училищата и какви ще са те ? да не на гарчат толкова.Тази зимна ваканция до 2-ри ли е или до 8- ми .Искам да стане като на запад много спорт по малко училище ама това са само мечти
![]()
Ще бъде готино да се въведе нова система и да има много повече спорт,но се съмнявам това да стане скороТо в някои европейски държави всяко училище е задължено да има басейн и плуването си е задължително което е суперрр
....Don't bother!Be happy!....
Spored men nikoi ne moje da kaje dali 6te ima novi zakoni i kakvi 6te badat te!Mislq 4e ne e mn uda4no da pravim prognozi,no ina4e az sam ZA promenite!![]()
А не е ли още по-добре съвсем да не се учи?Така ще има време и за спорт,и за купони,и за всичко.Така че като излезете от училище,направо да сте готови за удоволствията,които ви очакват на тепсия.Само една молба имам - да ме упътите и мен към това място,където човек само се кефи и няма никакви задължения,защото и аз съм човек - и аз искам само да се забавлявам и да нямам никакви отговорности.Досега все си мислех,че това е раят,обаче виждам,че има компетентни хора,които могат да помогнат
И аз така искам :P Ама няма...Първоначално написано от stamatov
![]()
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Първоначално написано от Анонимко
Да ти кажа мечтитеса хубаво нещо, за новите правила не съм много наясно, но май ще ни въведат униформи за всички училища. Най- хубавото за нем от цялата работа за ЕС е това, че след 1 януари 2007 г. границите ще бъдат отворени, както и вратите към всички чужди училища...![]()
Не зная за вас, но на мен ми харесва това!
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?