.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: kosmi

Hybrid View

usmivka
    Guest

kosmi

iskam da vi pitam kogato ima6 kosmi po liceto s kakvo moga da gi premahna dylgotraino

Guest
    брадата ми е гъста и ги махам с пинцета тези дето са по-нагоре и ме дразнат,разбира се те са по-малки и тънки ,но са гадни и затожа ги скуба.Никога не ги бръсна за да не стават повече!

Дайте и вие някакви предполежения и към мен освен към автора на темата!
    А момче или момиче пусна темата

Голям фен
    Град
    на луната
    Аз нямам такъв проблем, но според мен би било добре да се обърнете към козметик, който ще ви посъветва какво да правите и на какви процедури да се подлагате!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    A kakvo 6te kajete za kosmite po benkite?

В аптеките продават кола маска за лице-на лепенки
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    A kakvo 6te kajete za kosmite po benkite?

Guest
    Аз също имам този проблем =( имам госъмчета по скулите, не са много но като се загледаш и е отвратително и това което знам е че с лазер се махат завинаги!!! Майка ми ще ме води тази седмица на козметик за да ги махнат =) малко е скъпичко около 40 лв. но веднъж махнат ли ти ги повече няма да се появят

Guest
    Еми за космите по лицето или по скоро по брадата, знам че с електрическа пинцета при козметик.
    А за космите по бенките, аз имам отдолу под брадичката една големичка бенка.Говорех с козметичка и тя каза само с пинсета да ги махам и то съвсен лекичко да дърпам.Иначе косъмчетата на тази бенка излизат след 2-3 дена и ми е голям проблем ама няма как!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    I az imam problem s edna benka,ama az sam 4uvala,4e ne e hubavo da se mahat s pinseta kosam4etata po benkite Verno li e?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си