Значи за много от вас ще прозвучи тъпо или банално,но аз имам силно влечение към рапа,качествения рап-без ограничение изпълнител,години, хит или боза,БГ или чужд.Слушал съм доста изпълнители,разбира не пропуснах и най-добрите,старата школа,че дори и БГ рапа.
Имам талант,така мисля аз и така ми втълпяват приятелите ми вече сигурно от 5 години ,от времето когато бях на 12-13г ,а вече съм почти на 18(след 3 месеца ги правя).Имам си усет за ритъма,а римите ,които правя са много луди,НЕ СА изтъркани, цинични,цитати от песни,вулгарни или просто безсмислени.Явно е ,че имам дар слово и често си съчинявам песни на определена тема,на нещо което ми се е случило през деня, или просто за кеф на купон или сред приятели.
Замислих се сериозно над всичко това,любовта ми към рапа не престава,а доста често в главата ми започват да се съчиняват ритми и готини актуални текстове на всякаква тематика.За всичко от живота!
Имам и добра визия-175см,75кг ,яко момче съм,занимавам се с фитнес,но не съм от напомните химици с шкембета.Стилът ми-това е просто моя стил.Не нося развлечените така банални за мен "рапърски" дрехи,мога да обясна и защо.Колкото и да се кефа на негрите и старата школа тук е БГ и нещата и хората са други ,а ние не сме негри.Ходя си с нормални дрехи,спортни дрехи и т.н.
Училището ми върви перфектно!Пълен отличник съм,не се друсам,не пия и не пуша,отказах цигарите и алкохола.Само спорта и високите скорости не мога да откажа и не искам
Мислих много за живота си и как да продължа след като завърша училище и все стигам до извода,крайно време е да се пресрамя и опитам да реализирам таланта си!От Плевен съм,не съм говорил с никой по този въпрос ,защото не знам кого да търся,приятелите ми не знаят ,че най-накрая се реших сериозно да пробвам да се занимавам и реших да напиша тази тема с надеждата (с лудия късмет някой да ме забележи) или просто да ми кажете ,скъпи форумци към кого да се обърна,да ме види/прецени струва ли си да се занимава с мен,да инвестира пари и изобщо да си губи времето с мен.МОЛЯ ВИ,давайте ми съвети кого и къде да търся,да пиша,да направя запис,да изпратя текст на песен или каквото и да е някъде,с надеждата нещо да стане.Тази вече като споделих това пред най-добрите си приятели те ми казаха:"Да имаш талант,не го пропилявай!"
Може би наистина РАП кариерата е правилния път на моя живот,но дали е осъществима,надявам се да се разбере,а не просто да си пролилея таланта!
Помогнете ми!Дайте ми съвети какво да направя оттук нататък,има ли още качествени рап продуценти в България,кои градове и какви изисквания имат!