- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vapros Za Parviq Pat?:az li sam vinovna ili toi
Az sam devstvena,a za nego ne sam sigurna.Kogato se opitahme da go napravim za parvi pat ne moja da vleze,vapreki 4e probvahme s mn pozi,no vse ne stava6e.Ta vaprosa mi e:Az li sam vinovna ili toi za slu4iloto se?
pi6ete pls!!!!!!!!!!!!1
haha moje da ne e nameril dupkata za tva da ne e vleznal xaxaax![]()
![]()
![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Виновни сте и двамата! Явно нямате опит и не сте се отпуснали и възбудили достатъчно. Опитайте пак, без да се притеснявате и просто отделяйте повече време в любовна игра. Можеш да му направиш една свирка например, а той да те излиже. Сигурна съм, че ще намерите верния път един към друг и ще ви се получат нещата.![]()
Успех!
malyk mi e pishoka hahaha![]()
Ами какво да ти кажа...тук не е важно да се определя кой е виновен,няма виновни.Просто ти си тясна и той не е могъл да проникне.Най-добре удължете любовната игра и поискай да те разшири с пръсти.
ее случват се такива неща...виновен, невиновен няма значение ако не този път другия ще се получи![]()
ti si vinovna![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Не я плашиПървоначално написано от krem4et0
и аз такам викамПървоначално написано от готина мацка
![]()
ОТГ.Първоначално написано от Анонимко
Ти си виновна
Случва се...пробвай те пак и вижте че все ще се получи
Ами мисля,че и той е дествен щом не е успял да те предразположи и да те възбуди като хората.Нека опита като за начало да проникне с някое пръстче.Виновни няма - има неопитност.Успех
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..