.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: kak se pravi?

uchudenata
    Guest

kak se pravi?

mojeteli da mi kajete kak se pravqt svirki zashtoto si nqmam i predstava kato se lapa smucheli si vse edno iskash da izsmuchesh celi chlen i kolko silno se smuche ako se de

Guest
    ne se smuche hape se i zdravo se stiska dokato ne pusne kruv posle leko se oblizva da ne pote4e mn kruvta... posle ako iskash moje6 i su6toto da napravi6 i s topkite

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Не е голяма философия просто трябва да се отпуснеш и да пуснеш фантазията си в действие!представи си че е близалка можеш да го смучеш,да го целуваш.....абе като се замисля какво съм ти се заобяснявала,я си пусни телевизора след 12 и ще видиш!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne se smuche hape se i zdravo se stiska dokato ne pusne kruv posle leko se oblizva da ne pote4e mn kruvta... posle ako iskash moje6 i su6toto da napravi6 i s topkite
    хахах точно =D>

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    Не е голяма философия просто трябва да се отпуснеш и да пуснеш фантазията си в действие!представи си че е близалка можеш да го смучеш,да го целуваш.....абе като се замисля какво съм ти се заобяснявала,я си пусни телевизора след 12 и ще видиш!
    и аз така мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си