- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гримът и влажното време
здравеите момичета,тъи като вече времето навън вече е по-влажно и вали по-често как се гримирате и правите ли го изобщо,защото не е таина,че е смешно размазан грим.Или просто пак си се гримирате,но с водоустоичива козметика?
az i poprincip ne se grimiram! no ve4e ima mnogo KA4ESTVENI produkti koito prosto nqma na4in da se raztekat ili razmajat!!!
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
mi az ne se grimiram mn mn.samo spirala,ot vreme na vreme i moliv.a ponqkoga i ruj slagam,ama ni6to ne mi se razti4a,razmacva i t.n.
Let The BEAT Control Your Body
Аз се гримирам, но досега не ми се е случвало да ми се размаже грима въпреки времето.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
На мен ми се струва,че гримът ще се размаже само ако те навали-а си има чадъри...Даже по-вероятно е да се размазваш лятото,заради потенето,зимата няма проблеми,поне при мен и познатите ми...Ако ти се случва често-или козметиката ти е кофти,или се изпотяваш повече.И сега някой да се намери да ми каже,че около очите не се поти човек...
Моята спирала не е водоустойчива, но никога не се е размазвала ...
Дори когато ме вали дъжд![]()
Гримирам си се както обикновено![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Грима не толкова, но косата ме побърква - прави каквото си ще![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
Аз както обикновено си слагам фон дю тен и спирала (малко 4ерен молив но рядко) и въпреки времето съм си перфектно\
/
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Преди ползвах обикновена спирала,да вземе да се излее един пороен дъжд докато се прибирам,а и бях без чадър...Малее кво да ви казвам момичета...Приличаше ме на Мортиша в очите,имаше някакво момче във входа ни и се криеше от дъжда,аз като го погледнах и той извади едни ей такива очи![]()
![]()
.Не се бях виждала в какво състояние ми беше спиралата и като се скив щях да припадна
.От тогава ползвам само водоустойчива-зиме,лете,на басейни,морета...
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
не се мацотя с по 5 тона грим - чисто и просто
алелуя.
Хахахааахах...ей,мацка,напр во ме разбиПървоначално написано от ultra
Между другото и аз имах подобен случай ама мен само майка ми на вратата ме видя,щото пороя беше толкова гаден,че по улиците почти нямаше хора(изключение правят някви бабки по входовете,които и без тва си гледат като гръмнати...
).И майка ми се шашна с мене...Затова и аз ползвам водоустойчиви спирали.В момента съм с тая синичката на Орифлейм и общо взето съм доволна
А иначе си се гримирам.Фон-дьо-тен,пудра,руж,спирала,молив (бял,за вътрешните ъгли на очите) и червило/гланц.Понякога и сенки в телесен или по-светъл цвят(говоря за дневен грим).Като цяло спиралата и черният молив са най-"опасни",като стане дума за влага или прекалена жега..Ама аз попринцип много рядко ползвам черен молив...
А като стане дума за другите гримове-ми ако са качествени,няма да се размазват.Ако не са-...
....Е,поне по-лесно се трият повечето
Ако много държиш на сенки-има едни кремообразни Borjouis ,в едни тубички са.Значи тва нещо като стегне и няма мърдане през целия ден
Много кефят
Ружовете на Borjouis са също хубави,но на RIMMEL са по-ефтини,а не са по-малко хубави(в момента съм с такъв)
А червила....ми като видиш,че вали дъжд,си го изяждаш и готово
![]()
А другия вариант е да си купиш дълготрайно,ама ако попринцип нямаш нужда,няма смисъл да се изхвърляш толкова пари заради дъждовете(но иначе са много практични,и ако все пак искаш-Revlon са без всякакви забележки!)
А,по-нагоре едно момиче беше казало там за косата-че прави каквото си иска във влажното време...И аз се оплаквам от същотоКакто и да я наглася от вкъщи,докато изляза,и тя се начупва....ужасно е
![]()
e_l_i_z_a![]()
Ти си имала късмет с майка си,аз също-щото този повече не го видях,иначе щях да бера срамовете отново [-o< .
Добри съвети,това за кремообразните сенки на Borjouis ще ги пробвам.Струва ми се даже,че съм ги ползвала,но...По принцип не нося мн грим,не си слагам дьо тени,нито пудра-много рядко,ако нещо ми скимне.В такива случаи гаджето ми ме гледа странно,все едно е с друго момиче хехе.Та слагам си сенки,ама те едва се забелязват-цвета им е леко телесен и пепел от рози (поне на това ми докарват),червило-също едва забележимо,или гланц за устни,може и малко молив на очите,на устните задължително.А и спирала ест.-ползвам Ейвънска от много години,тази която ти ползваш не ми допада четчицата и.
А за вечерен,малко по силен,малко черно добавям около очите.
Ми аз си слагам само спирала и някакъв гланц за устни така 4е нямам проблеми. Мразя ги тея девойки дет като станат сутрин и първта им работа е да се омажат с два тона грим - фон дьо тен, пудра, молив,руж, сенки, спирали, 4ервила, о4ни линии, простотии... накрая ве4е под пластовете грим им се губят 4ертите на лицето. Да не говорим колко време им отнема да го сложат и махнат. А и видиш ли ги без грим - ти идва да се гръмнеш![]()
Неее,благодаря... То такова животно тряя да се пази да не го грее слънце 4е се разти4а, да не го навали 4е се разти4а, да не си пипне лицето без да иска 4е се размазва, да не я прегърне някой 4е после половината й грим ше му е останал я по дрехите, я по лицето, да не я целуне някой 4е о боже, ще й развали 4ервилцето. КИФЛИИИ!
![]()
![]()
Робинята на Quench
i az taka, razmazva se samo kofti kozmetikata. vnimatelen podbor na kozmetika i vsi4ko e okПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Почти не се мацам,по-често молив си слагам и по-рядко спирала и един гланц.Това е цялото ми гримирване.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Еххх ама ей така като напишете..."не мога да си представя грима ми да се размаже от някакъв си дъжд (1. има чадъри"....все едно 365 дена в годината си мъкнете чадърите в чантата,само да не ви се размаже грима?ЕМИ АЗ НЕ СИ НОСИХ ТОГАВА МОЯ.КВО ЧУДНО ИМА?
Аз обикновено слагам само спирала и не ми се размазва...но ако ти се размазва си вземи водоустойчива спирала.Тя определено не се размазва.
мен зимата не ме предразполага за грим,слагам си само кремче на лицето,балсам за устни и върху него гланц,лятото се гриммирам по стабилно,същото се отнася и до косата,защото зимата каквото и да правя е излишно,за какво да си губя времето като ефекта е за половин час?
Гримирам се и през влажното времеПросто си нося гримовете и огледалцето за да коригирам нещо ако се е размазало-нищо трудно
![]()
![]()
спиралата ми нокога не са размазва само моливът леко отдолу,ама се живееа при дъжд също нямам проблеми, а не е водоустойчива става
horaa pomosht,nqmam vreme i navika su6to da se grimiram,a mnogo se haresvam s grim,molq vi kajete mi koga uspqvate vseki ili po4ti vseki den da namerite vreme da se grimirate plsss
^npocTo^a3^f^ не злоупотребявай с модераторските си привилегии и не се прави на толкова обидена.
Не викам,спокойно,просто натъртих на последните думи,защото просто изказванията ти звучат абсурдно,все едно дъжд не те е капал.Мен ме е валял пороен дъжд,щото нямаше просто къде да се скрия.По принцип се придвижвам с кола,но за мой късмет тогава нямах,което ми е изградило навика да не нося чадъри.
Пожелавам ти един топъл,проливен летен дъжд догодина,за да разбереш за какво ти "говоря".![]()
![]()
Ако си втора смяна-ясно.Ако си първа-ми аз лично ставам в 5.Вземам си хубав,продължителен душ,може и с косата,готова съм облечена до към 6 и 15-20,нагласям си косата до 7 без нещо(ако ми остане време до 7,си правя чайче),гримирам се до 7 и нещо,в 7 и 30-парфюм,пари,джи-ес-ем,бележник,чанта,ключове и се изнасямПървоначално написано от Анонимко
![]()