.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Град
    Veliko Tyrnovo

Strah me e da mu povqrvam 4e me obi4a ;( i mnogo revnuvam

ne znam kakvo da praq , ot vsi4ko sym se ot4aqla i na kraq i s taq revnost ,mnogo mnogo revnuvam priqtelq mi i za tova se karame iskam da se promenq mnogo ,no nz super gadno mi e 6toto s moite gluposti i nego naranqvam i vsi4ki momenti razvalqm... vse si mislq 4e obi4a dryga i misli za druga i sym ot4aqna ot absolutno vsi4ko,a mi kazva 4e me obi4a 4e iska da e s men za vinagi 4e az sym go napraila nai 6tastliv no az vse se symnqvam ,tolkova sa me naranqvai i ne moga da mu povqrvam 6toto si mislq kak i toi 6te me narani togava 6te se samoubiq naistina obi4am tova mom4e napravih mnogo za nego ,no mi e trudno da mu vqrvam.....
    Barbie^X-tina$

Фен
    Град
    Вкъщи
    След като знаеш какво да правиш защо пусна темата.Ние няма как да ти помогнеп само ти межеш

Супер фен
    Vij mila,prestani da mislish za tezi neshta,zashtoto taka samo naprazno se izmuchvash!Shtom ne ti e daval nikakvi povodi za sumnenie i se durji mnogo dobre s teb,obichate se,kakvo poveche iskash?!?Ne biva da se sumnqvash,a trqbva da mu imash doveire,zashtoto nali znaesh,che v edna vruzka nqma li go doverieto.....pochvat problemite,revnostta i t.n. i posle se seshtai kakvo stava....Taka che gore glavata,ne si vkarvai izlishni filmi i se naslajdavai na vseki edin moment ot vruzkata vi!

Мила, напълно те разбирам.. и аз така осъзнах колко много значи този човек за мен.. осъзнах, че не е имало от какво да ревнувам и да се сърдя. Не прави тази моя грешка, защото след време ще разбереш, че това са били само глупости.. Дано ти помогнах.
    Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.

Голям фен
    Град
    Бургас
    и аз бях така.. мн съм си ревнива... или бях щом мн обичаш това момче престани!!! ревнувай го с мярка и не му казвай постоянно кфо мислиш ( ако е нещо от типа "изневеряваш ли ми" ) защото той ще почне да се дразни.. ще почнат кавги.. и недай си боже може да го изгубиш.. така че бъди оптимистка , не бъди толкова мнителна и ревнива.. вярвай му

Супер фен
    Няма кво да се съмняваш. Права си че не те обича.
    2т. системно

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Ако искаш да ходите още спри със тея циркове щото и аз тей не вярвах не приемах връзката на сериозно и ко стана шута и после гледах като насран

Какво толкова го ревнуваш не те знам до някаде трябва да разберете че ние момчетата мъжете или там както дойде като си харесаме дадено момиче и му докажим че го обичаме няма да му изневерим поне аз съм така 100% гаранция давам че няма да изневеря на момиче което обичам истенски И като погледна сме бая такива като мене

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    oba4e mi e mn interesno zashto mai samo nie jenite sme revnivite vav vruzkata... ili majete prosto se prikrivat .. nz.. ama e kofti taka

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Мда, спомням си колко ревнива бях едно време... сега изобщо не ми пука, честно казано. Разбивам си нервите с твърде много неща, за да добавям и още едно.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Hmmm.. na men ne mi e qsno zashto e nujno da si razvalqsh shtastieto zaradi gluposti... vzemi se v ryce i napravi tova koeto e nujno... I si otgovori na sledniq vypros "Zashto toi e s men?" ... Vij.. ako edin den se razdelite... i ti si naranena.. moje bi nqma da e utre.. ne e nujno da se podgotvqsh za toq den ot nachaloto na vashata vryzka.. Nqma da ti e po lesno ako se sluchi.. Vse pak nqma vechni neshta... Vijdam che si si osaznala greshkite... koeto e pyrvata krachka kym uspeha.. Sega trqbva da se postaraesh da gi popravish Uspeh!

Mi prosto trqbva da mu povqrvash tolkova li e trudno?Priznavam 4e i az sum revniv no ne 4ak do takava stepen.Prosto mu povqrvai i tova
    In dreams there are no rules...

Мега фен Аватара на koalka
    Престани да мислиш такива неща!На прага си да развалиш една хубава връзка,която е основана на любов.Помисли си много добре и спри да мислиш такива неща!Та той те обича за Бога!

Град
    Plovdiv
    M abe i moita e mn revniva ama az ne davam povodi ! za men gre6kata e v pi4a i v teb ama toi trqq da napravi taka 4e da ne revnuva6 i da ne dava povodi a ako ne go pravi to prosto ti si MNOGO Lo6a FORMA NA REVNOST koeto e mn mn lo6o i se vzemi v race nareme i opravi rabotata
    P.S btw ale nemoa si sloja avatar :O
    prosto dobyr !

Голям фен
    Град
    Memphis
    toi naistina obi4a druga vqrno e
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си