.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Shiping.

Shiping.

Интересува ме дали има хора които са си взимали дрехи или обувки посредством шипинга, или по точно трябва ми сайт за скейтърски дрехи и кецове(то има много ама не им лова вера), който някой е изпорбвал и е доволен от резулата.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ами аз от известно време се снабдявам с кецки само от сайтове чрез шипинг, но не директен, смисъл не към мен в България, а към брат ми в САЩ който после ми ги праща по пощата. за шипинг директно към БГ не знам дали е възможно, но дори и да е, сигурно излиза доста скъпо.

иначе аз съм доста доволен; стоките са качествени и излизат 2 пъти по евтино отколкото в скейтърските магазини тук.

Фен
    Град
    Варна
    А колко струват пощенските разходи на брат ти ? Интересно ми е, защото и аз имам роднини, но си мисля, че пак излиза скъпо!
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Edin pi4 si vzima6e ot titus.de
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Фен
    Град
    Варна
    А някакви други сайтове от които може да се пазари до БГ. И по възможност да са в Европа

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    алелуя.

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    А как да го подкарам на английски ? Тъй като немския не ми е много познат .

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    А колко струват пощенските разходи на брат ти ? Интересно ми е, защото и аз имам роднини, но си мисля, че пак излиза скъпо!
    пощенските разходи са 35$. ако ти ги изпратят директно мисля че са много повече. по скъпо излиза и да си ги вземеш оттук: едни кецки за 35$, шипинг за 35$, тоест около 105 лв за модел който тук струва 130 лв. ако си избереш по-скъпи разбира се спестяваш повече.

Генчо
    Guest
    От сайта titus.de цените са почти 1:1 като тези в България.Най добре е да се зимат кецовете от американски сайтове, ама те пък нямат shiping към България

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си