.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    сгафил
    Guest

помогнете плс

с приятелката ми го правихме бес презерватив и аз свьрших изван нея...и след като минаха няколко минути наново запо4нахме и втория път май 4е съвсем леко свър6их В нея смисал по-голямата 4аст бе6е извън нея но тъий като бе6е тъмно не видях дали вси4ко излезна навън отна4ало и доста се притесняваме и 2мата ...пак и тя ся е в период на уволация(по-то4но кум края ) след 3 дни и приклю4ва..и ви моля да ме посаветвате какви хап4ета да се вземат и дали има някакви страни4ни ефекти

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ако си свършил в нея и ако тя наистина е в овулация тичай бързо до аптеката за Постинор!колкото по рано го пие толкова по добре!Иначе се пие до 72 часа след секса!И един съвет от личен опит-Жинаги го правете с презерватив!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Голям фен
    Град
    trqvna
    с хапчетата вземете и един тест и винаги с презерватив

Guest
    ok... a mojete li da mi kajete taq chudesiq nqkvi stranichni efekti dali iima shoto se pak tva dokolkoto si go predstavqm ...trqbva da e nqkakav vid hormon??

Супер фен
    Da,za jalost imat stranichni efekti....Sigurno cikula na priqtelkata ti shte se oburka-shte i podranqva,shte i zakusnqva,abe nepriqtna rabota....

Guest
    oki...ama ... dokoga she i bade taka oburkan cikala

Guest
    vai.. daite poveche informaciq za teq hapcheta shoto mno se pritesnqvam za stranichnite efekti

Супер фен
    Eto ti malko poveche informaciq:
    http://www.ladypill.com/what.php

Голям фен
    Град
    Бургас
    взимай бързо Постинор! по хубаво странични ефекти от бебе нали??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си