.

Виж резултатите на анкетата: ПРЕД ВСИЧКИ ИЛИ ТАЙНО???

Гласували
80. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да си с приятел/ка тайно???

12 15,00%
  • Да си с приятел/ка пред всички???

68 85,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Пред вси4ки
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

pred si4ki
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Цитирай Първоначално написано от pussycat
    Slu4valo mi se e da bada s mom4e taino samo za6toto si e imal priqtelka no tova e dosta tapo ako iska6 da si s nego i toi s teb zna4i nqma smisal da se kriete
    az sum na sushtoto mnenie i az sum imala takava taina vruzka no ne si zaslujava ... ne vijdam trupka ot tova da se kriesh ot drugite... a puk za intrigite.. ako nqmashe intrigi jivotut ni shteshe da e mn skuchen
    pi pi pi

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Не виждам смисъл от тва да ходиш с някой и да се криете

Супер фен
    По-хубаво е пред всички!Какъв е смисъла иначе да си с него?!Трябва да му имаш СТРАШНОТО доверие,за да ходиш с него скришно...

Няма смисъл в това да е тайно аз гласувал за свободното виждане не смятам да се крия от когото и да е-ако момичето обаче каже че иска може и да склоня макар че се съмнявам
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Голям фен
    ee da ama e mn typo da se praish 4e ne poznavash daden 4ovek pred horata a kogato ste sami da praite tam kvoto praite...vqrno e 4e se puskat sqkvi sluhove no vie dvamata kato si znaete 4e ne e taka....)

Повече от фен
    Ili pyk da zapazi6 vsi4ki migove,4uvstva i zob6to vsi4ko v taina,ne moga to4no da go obqsnq no men li4no po mi dopada tazi ideq!

Мне никога не съм ходиал тайно...само се крия от родителите си и сестра ми инак всеки ме знае ской ходя...къф е смисъла да се крия
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    nqkyde pokrai moreto
    ще си призная че гласувах насаме .. ама не бях допрочел въпроса .. наистина ми е кеф като съм с момиче особено ако то е яко когато съм сред фр ми е готино ама мн ... обаче по хубава част идва когато сте насаме нали така ??? помислете и в тази насока

Не трябва да се крие любовта, но това далеч не означава да се ебете пред всички.Познавам 2 двойки , които се криеха и пазеха в тайна тоеа че крият.Нещата м/у тях приключиха много тъпо и затова сънм толкова против скришната любов

Ами .. зависи от обстоятелствата. Например момче и момиче от един клас - казват на всички "Ми ние ходим" .. при което се започват разни коментари и тъпотии и някои се намесва и става тъпо.
    Междудругото съм имала връзка с момче, с което бяхме в една компания, при което в началото бяхме решили да не казваме на никой от тази компания. Определено имаше тръпка и докато не ни видяха да се целуваме всички се чудеха коя е мацката, която гаджето ми е забил в дискотеката и никой не е виждал (странно защо) или кой е оня, с който аз съм имала среща еди си кой ден. Беше забавно, обаче накрая решихме все пак да прекратим "тайната връзка" и да си ходим "пред всички".

Разбира се, че явно не е хубаво да се крият двама,които се обичат!!!
    В живота няма РЕСТАРТ бутон!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    О боже!Еми пред всички мн ясно!Не виждам смисъл да се криеш, когато си с някой!Веднъж го направих и съжелявах многократно!Така че определено съм против тайните връзки!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Пред всички
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Пред вси4ки!!!Без предразсъдаци!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    защо трябва да се крием ,то това е хубаво да си с любим човек
    иначе да има много завист,особено когато връзката е супер ..
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    гласувах за пред вси4ки..не сме лапета ве4е да се крием от мама и тати..4е имаме приятел..пък и няма ни6то срамно в тва да излезе6 с гаджето..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Обичам , когато никой не знае . Някак си има тръпка ........не знам какво повече мога да кажа
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Аз лично предпочитам пред всички, но точно сега ми се случва точно обратното,ама ко да се прави понякога любовта изисква жертви
    Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...

mii 4esno kazano predpo4itam "pred vsi4ki" ne moga da kaja zashto..

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    РАзбира се че пред всички.Какъв е смисъла да се крия ако обичам някой искам всички да знаят кой е а не вечно да се крие в сянката на господин "никой".

Голям фен
    slu4valo mi se e 2 pati da se kriq.da,ima trapka i e mn qko,no vapreki vsi4ko sam za otkritite vrazki:}
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си