.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    ляля
    Guest

въпрос за романтиката

любопитно ми е момичета как гелдате на романтичните жестове от страна на момчетата...имам предвид примерно ако някое момче направи нещо романтично за вас(цвете,подарък,някаква изненада) пред много хора(класът примерно)как ще реагирате...ще се зарадвате или ще ви досрамее малко..?И как изобщо мислите...би ли ви харесало някой да ви изненада романтично пред всички показвайки чувствата си(НО НЕ ВИ Е ГАДЖЕ или поне НЕ ОЩЕ)...

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Аз лично ще се зарадвам...е ако беше гадже щеше да е по добре де ама щом казваш че не е ммм много обичам такива романтични жестове
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен

Re: въпрос за романтиката

Цитирай Първоначално написано от ляля
    би ли ви харесало някой да ви изненада романтично пред всички показвайки чувствата си(НО НЕ ВИ Е ГАДЖЕ или поне НЕ ОЩЕ)...
    първо да подчертая не съм момиче и второ ако смяташ да правиш подобно нещо моят съвет е: по добре недей, за да не се окажеш в небрано лозе. Ситуацията ще е неловка и за двамата особено ако пък тя ти откаже

Голям фен
    Bih se zaradvala strashno mnogo
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен Аватара на I_ve7o
    ole syper poneje as sam mn emocionalna nqkfa sh po4na mn se radvam da ska4am da celyvam toz 4ovek..poprincip sam si takava

Супер фен
    Град
    Bourgas
    въййй аз 6те съм на 7мото небе от кеф...ако ми направят такова...особено пък като не ми е гадже смятаааййй за ква смелост стаа въпрос..ами...за6то пък трябва да се 4увствам нелофко?напротив...6те се радвам мн..еххх заме4тах се сега...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да ги прави на саме-така би ме зарадвало повече!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ако ми е гадже ще се зарадвам......ина4е не си падам мн по романтиката
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Пред класа, ако го направи .. ще се зарадвам по-малко, отколкото ако е като сме само двамата ..
    Защото за мен това да изненадаш някого пред класа е... вид показност, че искаш да направиш изненада, но за нея да знаят повече хора..
    Според мен романтичните жестове са си лични неща и не трябва да стават достояние на много хора...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено,че би ми харесало.Пркрасен жест.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Пред класа, ако го направи .. ще се зарадвам по-малко, отколкото ако е като сме само двамата ..
    Защото за мен това да изненадаш някого пред класа е... вид показност, че искаш да направиш изненада, но за нея да знаят повече хора..
    Според мен романтичните жестове са си лични неща и не трябва да стават достояние на много хора...

Guest
    Ми точно такова нещо се случи в съседния ми клас. Едно момче подари плюшена играчка и роза на една своя съученичка. Общо взето момичето се почувства доста сконфузено. А целия й клас я зяпаше и се хихикаше... Чак съжалих горкото момиче. Такива жестове не трябва да се правят пред много хора. Особено пред класа. Просто се получава кофти и... Не е особено приятно.

Супер фен
    пф бахти ужаса.. от каде ги измислят такива хахаха никак няма да ми хареса подобно нещо пф.. ако тфа се води романтика.. хаха злееее

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Ае чоек малко отживелица е ама радва и то много !
    Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    романтиката затова е романтика, защото се споделя само между двама души. не мисля, че на подобен жест трябва да присъстват и да "светят" 5 или 10 човека

Супер фен
    аз мн ще се зарадвам ако някой ми подари цвете или подарък т.н. но ако е пред мн хора честно казано малко ще ме досрамее защото не обичам да съм мн в центъра на вниманието но пък ще ми стане мн приятно и ще ми мине след 20 сек

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз лично много бих се зарадвала на романтична вечеря на свещи или на голям букет от червени рози за Свети Валентин абе колкото е по романтично толкова повече ми харесва.Например моя приятел лятото ме беше завел да гелдаме залеза при морето и тогава се целувахме и беше много романтично

Голям фен
    po princip e mn gotino,no ako momi4eto nqma nikakvi 4uvstva kam mom4eto koeto e napravilo tozi romanti4en jest,spored men nqma da se zaradva 4ak tolkova
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си