.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    `silvi`
    Guest

първи неуспешен път Help!!

Защо момчетата се плашат и страхуват и срамуват от това,че първият път като са искали да правят секс така са се притеснили,че не са могли да свършат работата?
    Какво трябва да направи момичето в такъв случай?И мислите ли,че момчето може да се стдръпне от нея от страх и от срам,че уж се е изложил като тя всячески му показва,че това,което се е случило не променя нищо във връзката им?!

ох
    Guest
    ами една приятелка много харесваше един тип и той нея.. на един купон решили да се позабавляват малко (без обвързване поне за момента) но на пича нещо не му станал от притеснение понеже му било за първи път.. оттогава минаха 5 месеца и той не я поглежда от срам и притеснение а на нея не й пука особено. даже още го харесва ама.. тфа мъжете са тъпи парчета понякога

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии нормално е да се притесняват при 1я път. нормално е че ако се изложат ще им стане тъпо.. накърнява се самочувствието.. изпитваш срам малко или мн. но ще му мине де.. особено щом му показваш че няма проблем и момчета и момичета на никой не му е хубаво като направи нещо не както трябва

Ro{M}eO
    Guest
    Еми и аз имах една приятелка и с нея ми беше за първи път,но с нея нямаше никакви проблеми,познавах е много добре и изобщо не се притеснявах от нея.С нея го бяхме правили около 4-5 пъти и след това скъсахме.Не бях правил секс 3 месеца и след това щях да се чукам с едно друго момиче,но от притеснение ли от к'во нз не ми стана,може би защото тя беше по-голяма от мен и нали аз супер много се притесних и се засрамих,но другата седмица и показах какво мога и вече се разминаваме спокойно из даскало и из града.

ами незнам честно да ти кажа имах един приятрл и с него го направих за парви пат и аз малко се дарпах но тои ме раззбра и по4ака известно време докато му кажа 4е сам готова и го искам

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,нормално е първият път да не е перфектен,но 1 свястно момиче няма и дума да каже по въпроса. Все пак се случват такива неща и трябва да сме толерантни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си