- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ne sum maluk,a o6te ne sum go pravil...?
Първоначално написано от IdiOtKa
spored men she ima oshte po golqmo jelanie ako razbere che si devstven))
спох ве брато аз съм на 15 и още несъм го правил ХахАХахХА
Абе курвичке,ти като от 14 годишна излизаш с "батковци" на 25 който явно те възбуждат за много нещо голямо ли се имаш?Първоначално написано от готина мацка
![]()
Иначе момче спокойно имаш време за секс,бъди радостен че още си детствен защото колкото по късно го направиш е по добре за теб.
Това че всяко втора се ебе на 14-15 години( то заради такива пикли сме на това дереже) да не ти пука.
Заеби им приказките на кифлите набор 90 тука,такива повечето и за ебане не става толкова са прости.
abe kak moze da govori6 taka na momi4e be.kav maz sio ti be.kat se e ebala na 14 ne zna4i 4e e kurva.ti mi zvu4i6 po skoro kat nekav kompleksar det ne 6te da go pogledne momi4e,nai malko puk ot tiq gotinite det se ebat na 14 i za tva taka gi psuva6.i na kakvo dereje ima6 predvid 4e sme zaradi tqh-4ekii liПървоначално написано от Анонимко
![]()
а такаааааа! давайте съвети на момчето как да си загуби девствеността, която вече може да е загубена още преди 2месеца...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз щи кажа какво ни е дереджето...На 14-15 години ходят се е@ат кат разпрани и после тръгнали да ми се оплакват в форумите че били забременели ама те се предпазвали нз си кфо но накрая резултата е на лице! не може едно момиче да е на 14 и да има повече бройки от баща си....извиняяй много ама си е така....повечето момичета са някви провалени курвета и това еПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Първоначално написано от Анонимко
Не,на дереже сме щото всека малолетна пача вече на 15 години се е ебала поне 30 пъти... тия на 25 години вече са разпоретини и на хора не приличат.
Иначе спокойно,мене има коя да ме "поглежда" не се притеснявай.
с теб съм бате не се притеснявайПървоначално написано от Анонимко
освен това познавам момиче която е на 21 и не го е правила така че има много такива![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
аехахехае вие си говорите, а пича сигурно се наслаждава и наваксва това което е изпуснал ...приятно![]()
да бе я пича да разкаже какво е станало
дали има някъв намердък![]()
emm brat otidi pri nqkoq prostiturka da te oprai i sled tova se kefi i ebi ebi ebi
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!