Pochvam machitelnata si istoriq s nadejdata da mi dadete nqkoi savet [-o<
Vsichko pochna Mart mesec kogato tragnah s Nikolai,hodihme 1 mesec i neshto.Az mnogo bqh se prevarzala kam nego!No toi me ostavi zashtoto slushashe drugite,prosto povqrva na horata...Opitah se da go zabravq no ne stava
Na 24 noemvri bqh pokanena s moq priqtel na Rojden Den na edin nash obsht poznat
Vsi4ko beshe mnogo hubavo,dori se radvah 4e Nikolai e tam
Vsi4ki ni pre4eha da tancuvame zaedno dori i da govorim
No nali vsi4ki koito bqhme na RD-to se poznavahme i znaeha 4e medju men i Nikolai e imalo neshto.Vse pak neznam kak stana no ostanahme na same na terasata poprikazvahme si
za mn tajni raboti
.Moq priqtel doide i me izmakna ot Nikolai,az mnogo se pritesnih i me zabolq korema.Stoqh i ne mojeh da stana do men stoqha Nikolai i moq priqtel beshe mnogo machitelno
neznam kak no kato se pribrah cqla vecher plakah i slushah pesenta na Malina & Azis-Ne znaesh,zashtoto Nikolai mi q peeshe na RD-to.Na drugiq den az imah sreshta s moq priqtel az otidoh i toi me pomoli da go iz4akam na edno kafe,az postoqh malko s moqta priqtelka i stanahme i reshihme da otida do Nikolai.Stignahme do tqh i moq priqtel mi zvani i me pita kade sam az go izlagah
Drapnah na edna strana Nikolai i mu kazah 4e oshte go obicham 4e ne iskam drug osven nego
![]()
Toi pita ako se saberem pak kakvo shte stane s teb i Pesho(moq priqtel) az mu otgovorih 4e shte obqsnq neshtata na PeshoI toi kaza ami shte si pomislq
![]()
Strah me e ot otgovorat mu az znam 4e ako kaje Ne i 4ast ot men shte umremnogo mi e trudno!
Molq vi mili hora pomognete mi daite mi savet![]()
![]()
[-o<
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!