Значи ОК, свобода на словото, няма проблеми... Говоря за това, че на 12-14 години, възрастта с това "ходене", "айде да сме гаджета" и т.н. няма чак такива "подигравки с чуства"- гаджета са единия ден, на другия не са, на третия пак са зедно и пак се радват. Зарязват се и тръгват с приятелките на бившата и тем подобни... А и малко трудно се осъзнават за някои работи.
Какво правя в тийн форум- ами честно казано под предтекст че се забавлявам, всъщност бягам от далеч по-сериозните си собствени проблеми...А и никъде не пише да е забранено пълнолетни да участват, също така не съм единствена на тази възраст тук...Защо в два през нощта- ами явно имам проблем със съня/а и ти защо си в два през нощта във форума, че и сметка ми държиш/...Защо споря с теб- може би просто защото форума е място не само да си изливаш душата, ами и да се заформят дискусии, в които хората не само да излагат мнението си, но и да го защитават. И да, за мен има смисъл, не че ми пука толкоз за Пешо, Иванчо или Марийка, просто в този форум намирам едно особено решение на собствени проблеми, без да се налага да ги заявявам открито. И нямам нищо лично против теб, не виждам какво се засягаш, подразни ме просто това, че говориш, сякаш не си била и ти по-малка, по-безотговорна и т.н....А ако винаги си била отговорна, зряла и съвестна...един ден ще ти липсва "безгрижното деВство" както на мен сега...