.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Re: ОТНОСНО ТЪПИТЕ ПИШЛЕМЕТА

Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    НАУЧЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ МАМКА ВИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ, ЗА ДА НЕ РЕВЕТЕ ПОСЛЕ ДАЛИ СТЕ БРЕМЕННИ ИЛИ НЕ!!! И С ПРЕЗЕРВАТИВ МОГАТ ДА ВИ ОТВОРЯТ ТЪПИ ПИШЛЕМЕТА!!!
    podkrepqm te

и аз и аз

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Фен
    Град
    BlackWorld
    Вече засичам втора такава тема от теб(имам предвид-тема, която е тип мярка срещу еднообразното повтаряне на банални теми)

Добре е, че го правиш. Опасявам се обаче, че никой няма да чете твоите теми и да си каже "дааа, не съм бременна, за малко да поставя поредната тема "бременна ли съм, той ме целуна!!!"

Трябва, да имат малко по-видимо място тези предупреждения. Не знам как. Или просто еднаквите теми да се групират, а съвсем еднаквите-да се обединят или затрият (примерно).

Когато някой пак е бременен или бременна и е прекалил/а със сапунките, има паника и едва ли ще търси подобни теми или информация. Мързела над всичко... "най-яко" е да ти пейстнат на готово....

И аз ще се оплача от нещо сега: има в 80% от постовете новата дума "сигОрно". Моля ви, ако имате предвид "сигурно", го пишете така. Благодаря.

Отново не исках да се заяждам, разберете ме правилно,
    Ваша AngelOfDarkness

П.С. да, подкрепям умния, готви се, човече, тХ го няма, нов фен клуб трябва да се прави...
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Фен
    Град
    Свищов

Re: ОТНОСНО ТЪПИТЕ ПИШЛЕМЕТА

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    НАУЧЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ МАМКА ВИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ, ЗА ДА НЕ РЕВЕТЕ ПОСЛЕ ДАЛИ СТЕ БРЕМЕННИ ИЛИ НЕ!!! И С ПРЕЗЕРВАТИВ МОГАТ ДА ВИ ОТВОРЯТ ТЪПИ ПИШЛЕМЕТА!!!
    Напълно съм съгласна,повечето лапета не знаят устройството на половата си система,ама се чукат до дупка.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си