- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В Италия разрешават притежаването на 40 дози марихуана
Как смятате, дали българският здравен министър ще последва примера на италиянския?
В Италия разрешават притежаването на 40 дози марихуана
Здравният министър на Италия Ливия Турко подписа днес заповед, с която разрешава притежанието на до 40 дози марихуана без опасност от арест, съобщава БНТ.
Една доза е около 25 милиграма вещество.
Здравният министър обясни, че е стигнала до решението, за да опази пристрастените към марихуаната деца и юноши от затворите.
Турко зявява, че е против всякакви наркотици, но според нея зависимостта трябва да се лекува, детето трябва да се наказва и лишава от привилегии, а не както е сега - да се праща в затвора за три години.
www.news.bg
![]()
еми яко за италианците.. ама тука едва ли.. дали ще го доживеем тфа.. дано..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
блазе им да инталианците ...но чесно казано доста ме съмнява и в българия да ни огрее скоро ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
.....................................momi4e ti si si slojila podpi6 4e ne upotrebqva6 treva....kakvi sa teq nadejdi togava????Първоначално написано от IdiOtKa
Първоначално написано от Анонимко
sry re6ih 4e ne e za 4alga a za treva...tova pokazva 4e 4ovek trqbva da do4ita do krai![]()
сп случва се ... няма проблемПървоначално написано от Анонимко
далаверата ще е да забранят чалгата със закон и да разрешат тревата
..ех тея мечти маина !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
хаьхахьха 40 дози..тука ако дадът наш кфо ще стане не 40 ами 140 ще носят![]()
![]()
eeheeeeeee...... da jiveeh i as v ITaLy....![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
отивам в Италия![]()
Тъй като гледам всички имаме мераци да ходим в Италия![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
да е колко е една доза трева ..как е мери ?!
това го знам . Има си аз една приятелка от Холандия и там по улиците има бутки за трева и всякакви наркотици
Eh,de da be6e i tuka taka.........dano stane6te bude mn qko,nali?
![]()
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
ДАПървоначално написано от haily
иска ми се да живея в италия
Мой бивш приятел живее там и не ми е казвал такова нещо ама аз ще го питам![]()
някакси и на мен думата "доза" не ми се връзва с трева...
пък
кой знае колко се радватпристрастените към марихуаната деца и юноши![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да бе как ще разрешат нали тряа сме преебани тфа никога няма да стане просто да ни направят кефа...
ще идваме разбира сеПървоначално написано от aDa_Na_tFoq_Rai
![]()
кфи гости напрао шсе преселя у васПървоначално написано от aDa_Na_tFoq_Rai
![]()
хахах те хуаво наще искаха да ходят да живеем в италиа ама аз не та не ..еи ся се прицаках още поиче ..не базикам се ..защо да се играе на дребно като може да се отиде в холандиано в краен случаи и в БГ ми е дуре !