- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Понякога не ви ли се иска ..
Понякога не ви ли се иска да сте безчувствени същества ? Да не чувствате нищо и да бъдете просто като роботи..да не чувставш болката на любовта и ревността, на тъгата и омразата на всичко друго. Понякога просто искам да бъда такъв, защото ми писна да бъда нараняван и след като предприема действия да се отдръпнат, сега аз се отдръпнах и те пак започнаха да се правят на интересни..защо са толкова кухи ? Не виждат ли че нараняват така .. пф![]()
Определено не
все едно питаш "искате ли да загубите човешкото в себе си?"за мен лично човек трябва да бъде такъв, какъвто е създаден - да плаче, да страда, да чувства... не е ли това един стремеж на живота ни? не се ли стремим ние към съвършенството да опознаем себе си?
ако да, то тогава всички тези емоции и чувства, които ти изброи са част от нас и един вид тласък към опознаването на живота и пълноценното в него
imalo e i takiva momenti,kogato naistina sam mislila 4e izhod ot situaciqta nqma...no svqt bez 4uvstva nqma.Vinagi shte ima i lubov,i revnost,i omraza...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Просто като прочетох първото изречение ми стана ясно,че това е писано от човек,който е бил нараняван доста пъти.Но да ти кажа бих искала винаги да чувствам нещо,та дори и болка.Предпочитам да чувствам болка от това,че не мога да видя приятеля си,когато на мен ми скимне,от колкото да съм безчувствена,а сега не мога да опиша колко съм щастлива.Така че...
Всеки когато страда минава през тоя период...и на мене мн ми се иска,но не може заради това че някой те е наранил да спреш да живееш....дано се оправиш![]()
Момиче ти никога не наранявай,че незнаеш колко я боли.С момиче никога не се ебавай,защото накрая ебания оставаш ти
И аз искамНе искам да 4увствам нищо,просто да живея ей така.......но както каза $hefKaTa-не може
![]()
Случвало ми се е! Но за щастие не се случва често![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Наранявали са ме, но не бих искала да загубя човешкото в себе си. Опитвам се всеки път да преодолея неуспехите и да си взема някаква поука от тях. Защото без болка не можеш да разбереш какво е радостта...
Понякога... Но по принцип не..
мисля, че имам достатъчно "безчувственост" във себе си![]()
тоест... не че хич не ми пука за никой и нищо, но отдавна спрях да преживявам неща като депресии или влюбвания.. е, второто сигурно може да стане, но просто доста трудно![]()
имам предвид че хората около мен ми казват, че съм по-студена от останалите.. не е лесно нещо да ме накара да се разчувствам кой знае колко, да не говорим да плача.. не съм го правила от сума ти време![]()
![]()
може да ми стане гадно от нещо за момента, или да съжаля някого, но ми минава супер бързо, няма да тръгна да се вживявам прекалено.. след 5 мин. вече не помня за какво е ставало въпроспрез по-голямата част от времето съм в добро настроение
![]()
има си и положителни, и отрицателни страни, разбира сепонякога хората те възприемат зле, мислят те за по-твърда от колкото е необходимо...но мн мн не ме интересува.. според мен това си е изцяло положителна черта, защото преживявам всичко лесно и нищо не може да ме разочарова за прекалено дълго време
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Понякога
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Преди месец исках да съм безчувствена и нищо да не усещам...но ми мина и нещата се подобриха.Споко,и при теб ще се оправят.Първоначално написано от Анонимко
Аз бях безчуствен и по дяволите много съм добър. За тях двамата все още съм, но така да се каже вече съм лед. Всичко е свършило минало и то не може да ме нарани.
Черен Принц
никога не съм искала да бъда безчувствена, защото именно чувствата ме карат да се чувствам жива.. и радостта и мъката и щастието и отчаянието.. когато чувствам усещам че живея истински..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ebati vse edno da pita6 nqkoi dali iska da umre?!?!?
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Точно това е чувството в момента. Искам да бъда така, защото момичето което харесвам ме направи на луд 2 месеца и накрая се усетих и сложих край колкото и да ми е трудно. Доста пъти съм бил нараняван, позна koalka. И точно това ме кара да се замисля - заслужавам ли да бъда нараняван от такива като тях ? К*рви, които ме разиграват, а аз си мисля че може да се получи нещо и накрая да се окаже, че си имала приятел и много го "обичала"..писна ми от всичко, просто искам да бъда безчувствен..Първоначално написано от summer_04
![]()
И аз така мисля...понякога ми се иска да съм безчувствена-даже доста често щото ми омръзна все да ме нараняват и да се мислят че нещата се оправят с реплики от сорта на”Ивинявай,не исках да стане така”
Ne...Tova da obichash,da si obichan e nezabravimo chuvstvo,a shtom obichash ponqkoga trqbva da iztyrpish i bolkata.Ako sme bezchuvstveni za malkite radosti,za lubovta ,dori i za tyjnite momenti ( a te sa chast ot jivota) kakyv e smisala da jiveem ?
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ми не искам да съм безчувствена , а просто да съм стоик![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Доста често ми се е случвало да го искам, даже по едно време май го бях постигнала понеже майка ми ми каза, че съм най- студения човек, който някога е познавала. Но пък после си промених мнението за болката, след някои много неприятни моменти просто стигнах до заключението, че дори болката си има две страни и може да е много красива... ако я гледаш от правилната страна.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.