- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди ?
Що на някойте момичета гърдите им са големи а на някойте са малки ?
Shto na nqkoi hora mozuka im e v ogranicheni kolichestva a na drugi ne?![]()
![]()
![]()
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Shto na nqkoi momche im e golqm a na drugi malak?![]()
![]()
shtoto pyrwite piqt poweche boza ot wtorite ;]Първоначално написано от ReXTaNS
Аре де някой да каже сега![]()
Епа слушали са мама и тате и хоп циците са порастнали ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
Na koito sa my malki cicite da vzima hladki dy6ove....toplo,stydeno,toplo,stydeno.....Ne se otkazvaite ot pyrviq pyt ne stava![]()
Първоначално написано от Heartbreaker
=D>
а ти защо си толкова тъп(за автора се отнася)![]()
Защо на някой момчета пишките са малки, а на други големи?
Защо някои са ниски, а други високи?
Защо някои са дебели, а други слаби?
Защо ти си глупав, а аз съм умен?
Същото е...
Е,ама и самочувствие не ти липсва!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
А по темата,всеки човек е строго индивидуален!
shtot.. ne piqt dostata4no bozi4ka..za tva 6te si stoqt ploski kato steni4ki![]()
![]()
... a ti vzemi poumnei malko
![]()
![]()
Ти за какъв се мислиш, не ти влиза в правото да обиждаш независимо, че си голяма клечка тук.Защо на някой момчета пишките са малки, а на други големи?
Защо някои са ниски, а други високи?
Защо някои са дебели, а други слаби?
Защо ти си глупав, а аз съм умен?
Същото е..
ами 6тото са пласмасови кукли за тва
abe hora kak moje da ste tolkova zle e!6to na mom4etata im malki i golemi 6to na momi4etata im golemi i malki vie 6to nezadadete i vapros koi sa po shiroki i koi po tesni i nakakvo se dalji tva!![]()
sprete da si lqgate sled kato mine san4o i ostanete se obrazovaite malko!!! zakakvo sa operaciiite za ogolemqvane na gardite i poppi4kite za ogolemqvane na penisi i zakakvo sa vi hormonite!??netrea da vi puka kvi sa a kav e 4oveka s kogoto si! v moq slu4ei se iska da e macka deto da ima dostata4no golemi gardi 4e kato q drusam da se drusat i te i da mi stava o6te po gotino \
/ \
/ \
/ \
/
to po tazi logika 4ak6ata na sutiena mi trqbva6e da e EПървоначално написано от Heartbreaker
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
по-голямата част от гърдите са изградени от мастна тъкан. Когато едно момиче има повече мастна тъкан то тогава има големи гърди но тук идва проблема че има и голяма задник (тва е като неписан закон). Ако не си забелязал тенесистките нямат много големи гърди защото използват предимно ръцете си а това както знаем всички влия на мастната тъкан (когато си дебел правиш опражнения за да махнеш сланините). За бозата незнам но тва е че те са мастна тъкан. Голяма рядкост са момичетата които имаг големи гърди и стегнат задник, съществува и обратния вариант - малки гърди и огромен задник (наричам ги жени КОЛБИ щотот са тесни отгоре и мн широки отдолу ) :P . Тва еПървоначално написано от ReXTaNS
Значи никой не знае освен Умнияя-Дъ Ретърн! благодаря
зависи от структурата бе човек..аз например сам нисичка и слабичка...от къде да ти намеря големи гърдиПървоначално написано от ReXTaNS
или обратното някоя пълничка със закръглено дупе естествено че ще е с по- големи
е и естествено има и слабички фини момиченца с големи гърди
![]()
занещастие пълна рядкост и с изключителна липса на мозъкПървоначално написано от malka_sladuranka
az po taq logina nqma6e da imam nujda da nosq sutienПървоначално написано от summer_04
![]()
a po temata - GENI moito mom4e?? i ot 4asove po biologiq li bqga6 zaradi masurite![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Хаххаа само Къф РИТУриЧЕн въпрос!!!
А защо на някои им са малки патките...![]()
Е за вас не знам, но моите са големи, питайте аудиторията![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Значи и обширната територия около задната ти халка и необикновено голяма. Сигурно когато сядаш си носиш и допълнително столче че да се побере целия ти гъз. А защо на някои са им малки патките? Тва вече зависи как се отнасяш към пишката си. Ако като малка си си опъвала пишката, нехилитен травестит такъв, тогава ще имаш голяма пишка и няма да я ползваш за нищо друго освен да си бъркаш в ухото и да вадиш ушна кал оттам. Но тва е разбираемо, ако бях травестит и имах такъв заден двор, на който се побира включително и басейн, като твоя и аз сиг щях да искам да имам голяма пишка че да мога да си я завирам директно в канала. За мое радост и щастие съм си нормален разгонен коч който харесва момичета - истински момичета, българските момичета!!!Първоначално написано от Eleonora
tfctctc i ti razbira6 ot penisi.. kato momchetata navar6at 25 godini ili kato im spre da im raste tam.. togava na vsichki sa pochti ednakvi.Prosto na nqkoi im rastata po bavno ama ne iZVINQVAI "UCHENATA"Първоначално написано от Nadelina
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
ами то си ти е генно заложенокакто с каква коса ще си , с какви очии... ако отслабнеш мн ти се смаляват гърдите или ако напълнееш се увеличават , но попринцип са ти някакъв си размер и той не зависи от нещо странично
![]()