.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Хаахахах ебаси глупостите...ако от боза растяха цици,а от баничка курове маалелел половината България требва да са свръх надарени..хаха...разбира се некои не пропуснаха да се похвалят!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от summer_04
    to po tazi logika 4ak6ata na sutiena mi trqbva6e da e E
    хехх, а мойта FF
    та по въпроса общо взето всичко си е генетично, също гъз:цици в повечето случаи е пропорционално, а третия вариант е ако момичето рязко е отслабнало трябва време организма да се адаптира и разпредели правилно мазнините
    А за автора: момче ако не гледаше само циците на момичетата щеше да разбереш че и други неща имат значение, това след време ще ти е последната грижа

ATAKABG
    Guest
    не са пили достатъчно млекце като малки

Guest
    abe vidqh 4e nqkoi kaza kak da porasnat.. mi nqkoi nqma li da kaje kak da se smalqt? men tova me vylnuva ??????

Re: Големи гърди ?

Цитирай Първоначално написано от ReXTaNS
    Що на някойте момичета гърдите им са големи а на някойте са малки ?
    щот си тъп
    Real Warrior's Don't Dance

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.11 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    ами то си ти е генно заложено както с каква коса ще си , с какви очии... ако отслабнеш мн ти се смаляват гърдите или ако напълнееш се увеличават , но попринцип са ти някакъв си размер и той не зависи от нещо странично
    НЕ Е ГЕННО ЗАЛОЖЕН, РАЗМЕРА НА ГЪРДИТЕ!!! ако майка ти е дебела и има големи гърди а ти си слабичка и имаш малки гърди къде е гена тука?!?!?!?!

Mnogo si zle!!!
    Jus7*Lov3^KrisI

Guest
    Емии аз съм пример за тва,че гените няма т значение!Майка ми на мойта възраст е имала яко тяло и големи цици за разлика от мене Маа кво да се прави,нищо не мога да променя!Ще стискам палци,ако ли не...имаи други решения!

Супер фен
    Град
    Bourgas

Re: Големи гърди ?

Цитирай Първоначално написано от TikiraYang
    Цитирай Първоначално написано от ReXTaNS
    Що на някойте момичета гърдите им са големи а на някойте са малки ?
    shtoto pyrwite piqt poweche boza ot wtorite ;]
    не е вярно не съм съгласна с тва! аз като имам големи гърди не зна4и 4е пия боза...аз дори не оби4ам боза бляяя тва е най-отвратителното не6то..
    просто си е до 4овека...някои Бог ги е надарил на др не е дал толкова..ся..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest
    mi 6ot nqkoi sa se rodili s kasmet a drugi bez....sa6toto kato s roditelite e ne si izbira6 cicite kakto ne si izbira6 roditelite

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    защото всеки човек се развива по различен начин

Emilie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    ами то си ти е генно заложено както с каква коса ще си , с какви очии... ако отслабнеш мн ти се смаляват гърдите или ако напълнееш се увеличават , но попринцип са ти някакъв си размер и той не зависи от нещо странично
    НЕ Е ГЕННО ЗАЛОЖЕН, РАЗМЕРА НА ГЪРДИТЕ!!! ако майка ти е дебела и има големи гърди а ти си слабичка и имаш малки гърди къде е гена тука?!?!?!?!
    Не, до някъде е генно заложено.Просто Някои момичета са по-финни от други и примерно ако имат тесни рамене как ще носят големи гърди?!Малко е невъзможно, понеже все пак това е част от телесната маса.....и обратното е възможно....но тогава не е елегантно
    Според мен вско нещо си е заложено в човека още при равдането му и не трябва въобще да се притеснява дали има малки или големи цици...Това си е малко простотия....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Shto na nqkoi hora mozuka im e v ogranicheni kolichestva a na drugi ne?
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Ами от бозата не само циците ще пораснат,ами и задника,корема и бедрата
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.11 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си