- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди ?
Хаахахах ебаси глупостите...ако от боза растяха цици,а от баничка курове маалелел половината България требва да са свръх надарени..хаха...разбира се некои не пропуснаха да се похвалят!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
хехх, а мойта FFПървоначално написано от summer_04
та по въпроса общо взето всичко си е генетично, също гъз:цици в повечето случаи е пропорционално, а третия вариант е ако момичето рязко е отслабнало трябва време организма да се адаптира и разпредели правилно мазнините
А за автора: момче ако не гледаше само циците на момичетата щеше да разбереш че и други неща имат значение, това след време ще ти е последната грижа
не са пили достатъчно млекце като малки![]()
abe vidqh 4e nqkoi kaza kak da porasnat.. mi nqkoi nqma li da kaje kak da se smalqt? men tova me vylnuva ??????
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
НЕ Е ГЕННО ЗАЛОЖЕН, РАЗМЕРА НА ГЪРДИТЕ!!! ако майка ти е дебела и има големи гърди а ти си слабичка и имаш малки гърди къде е гена тука?!?!?!?!Първоначално написано от panterata
Mnogo si zle!!!
Jus7*Lov3^KrisI
Емии аз съм пример за тва,че гените няма т значение!Майка ми на мойта възраст е имала яко тяло и големи цици за разлика от менеМаа кво да се прави,нищо не мога да променя!Ще стискам палци,ако ли не...имаи други решения!
не е вярно не съм съгласна с тва! аз като имам големи гърди не зна4и 4е пия боза...аз дори не оби4ам боза бляяя тва е най-отвратителното не6то..Първоначално написано от TikiraYang
просто си е до 4овека...някои Бог ги е надарил на др не е дал толкова..ся..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
mi 6ot nqkoi sa se rodili s kasmet a drugi bez....sa6toto kato s roditelite e ne si izbira6 cicite kakto ne si izbira6 roditelite![]()
защото всеки човек се развива по различен начин![]()
Не, до някъде е генно заложено.Просто Някои момичета са по-финни от други и примерно ако имат тесни рамене как ще носят големи гърди?!Малко е невъзможно, понеже все пак това е част от телесната маса.....и обратното е възможно....но тогава не е елегантноПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Според мен вско нещо си е заложено в човека още при равдането му и не трябва въобще да се притеснява дали има малки или големи цици...Това си е малко простотия....
Ами от бозата не само циците ще пораснат,ами и задника,корема и бедрата![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love