.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ZA MOMICHETA

Guest

ZA MOMICHETA

da vi pitam,nqkoq sama da si e razk1sala devstvenata cipa i ako go napravite sami po-malko bolezneno li e,otkolkoto ako momcheto go napravi?

Голям фен
    Град
    Разград
    vij sega,devstvenata cipa moje da byde razkysana pri sport,fizicheski uprajneniq,no syshto moje da byde tolkova raztegliva,che pri pyrvi polov kontakt da ne se razkysa.Kato tolkova iskash sama-s prystcheta,banani,krastavici i vsichki predmeti,koito imat podobna forma
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    awe vie ludi li ste we kak sama da se otvorish be ti kak si mn qsno che e po dobre momcheto

незнам за мене е по добре мом4е да го направи отколкото ти и нека мом4ето да баде малко по голямо от тебе за6тото те имат опит и знаят как

Голям фен
    Град
    Бургас
    по хубаво момче да го направи естествено първият път когато губиш девствеността си се помни вечно. мн е важно за момичето особено , а и за момчето.. а твоя 1ви път ще е сама с краставицата.. сигурно и ще те боли повече.. аее кфи са тия простотии като решиш да прайш секс прави! за кфо ти е да си отворена? баси..

добре де има ли зна4ение ако моми4ето е отворено или затворено

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от HaCkO
    awe vie ludi li ste we kak sama da se otvorish be ti kak si mn qsno che e po dobre momcheto

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм се отворила сама.Просто това е супер тъпо и ти фактически пак си оставаш девствен,докато не спиш с момче.Момичето няма да я боли кой знае колко по-малко,защото дори и да се отворила сама тя ще е тясна.Така че...няма смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си