.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен
    Град
    BlondLandia

Как се пише реферат?

Какви са стъпките за написване на един реферат по дадена статия? Някой просветлен .. ?
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Ami az ne sam ot nai-prosvetlenite, no moga da ti kaja ne6ti4ko ! Zavisi na kakva tema i v kakva oblast e referata, no strukturata na referata e podobna na tazi na eseto!Ako oba4e pi6e6 referat po nqkakav biologi4na tema da kajem to trqbva i danni da se pi6at i takiva ne6ta,no pak ti kazvam zavisi ot temata i oblastta!

Фен
    Град
    BlondLandia
    областта е география
    темата е изказването, разбирайте статията, на един географ по въпроса за Македония
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

стаматов
    Guest

реферат

Фасулски просто - излагаш основните положения от тази статия и толкова.Тоест какво казва ученият за Македония,как се аргументира.С други думи,нещо като план на статията

За да разбереш подробно как се пише реферат, ти изпращам следния линк: http://ink.jabse.com/showtopic/18002...e-pise-referat
    Свободата и щастието - основополагащи ценности на смисления живот

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от vivitko1 Виж мнението
    За да разбереш подробно как се пише реферат, ти изпращам следния линк: http://ink.jabse.com/showtopic/18002...e-pise-referat
    11-27-2006, 10:39
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си