.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Guest

tapo li e gadjetoto ti da e ot tvoq klas?

za6toto si haresvam edno mom4e ot klasa i ako hodq s nego tei ili ina4e 6te sk1same i posle da ne me gleda gadno i da ne ni se polu4ava razgovora, za6toto az iskam da sam v dobri otno6eniq s nego, za6toto e mn pekan 4ovek e??

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Тъпо не е но може би ще си писнете бързо..... не се знае трябва да пробваш и ще разбереш

Фен
    Град
    Вкъщи
    Зависи как си го направите,но не е желателно да сте заедно по цял ден.Не съм съгласен с k-3 да пробваш такова нещо като експеримент в любовта не трябва да има

Мега фен Аватара на iiirish
    определено колкото по-често сте с едно момче (или момиче) то толкова по-бързо губите интерес. не смятам, че едно подобно обвързване може да се нарече "тъпо", но все пак да прекарваш с един и същи човек всяка част от деня си след време ще ти стане доста скучно

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    ne mislq 4e e tapo,ako se obi4ate edva li shte si omraznete...no ako nqkoi ot dvamata sloji krai,a drugiq go obicha,togava se polu4ava mn kofti situaciq !!!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами според мен не е тъпо.Ако например се разделите,не е нужно после да се гледате странно,а просто да се разделите като приятели и всичко да си е както преди.

Не зная,дали ще е 'тъпо' да си имаш гадже от класа ти,но зная,че ако се разделите по гаден начин приятелство няма да има! И тогава вече ще се получи ТЪПО
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    ne e TUPO po ama posle kato skusate shte e GADNO i za dvamata

Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    ne e TUPO po ama posle kato skusate shte e GADNO i za dvamata
    Prava si
    A i ne e nujno postoqnno da ste zaedno v smisal da sedite naedin chin i t.n. pove4ko prez mejdu4asiqta i ako jiveete blizo edin do drug na kafe i taka
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    emmm 4e nie bqhme taka s moq priqtel
    tupo e ot tazi gledna to4ka - kogato se karahme drugite vinagi vzimaha strana,bez nqkoi da gi e karal da go pravqt; kogato se razdelihme(1viq ili vtoriq put ne pomnq..),togava pak cqlata agitka se scepi na dve,i to ne momi4eta-mom4eta,a po ubejdeniq(vupreki 4e ne vijdam kvo znaeha te za na6ite vzaimotno6eniq izvun u4ili6te i cafetata..)
    I drugoto,koeto iskam da spodelq,e slednoto - ne mislq,4e kogato 2ma du6i se obi4at istinski 6te si omruznat.naprotiv!6te gledat da prekarvat kolkoto se moje pove4e vreme zaedno..pone taka be6e pri nas de
    abe ZA sum
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

ТЪПО

ОТ КАКВАТО И ДА Е ГЛЕДНА ТОЧКА!!!!!!!!!!!!
    НО ЗАЩО ЛИ АЗ МИСЛЯ ТАКА???

1. Още в първи клас харесвах 1 момиче, нормално всички ми се подиграваха защото бях мирно и кротко детенце което имаше хубави оценки, биеха ме унижаваха ме а тя разбира се като 90 процента от момичетата ще хареса някой който не е със скъсани дрехи в ъгъла.До 7 клас в един клас, в 6 клас се усмелих да и кажа обичам те а тя ми каза Ей идиотче разкарай се от тук, това е било сигурно защото не съм я обарвал или защото никога не съм обидил никого.

2. Сега съм в ново училище, ОБИЧАМ 1 момиче, което както разбрах си има сериозен пирятел от две години + това е мн кофти, когато толкова много обичаш едно момиче и те е срам да го погледнеш в очите, когато тя може да ти отвърне с обида, защото първо съм нов а тя е общувала с другите вече цяла година и някак си им има доверие.
    + това се старае да не общува с момчета защото си има приятел а аз дори днес се правих на луд за да привлека внимание, смисъл полза има ли когато срещу мен е един толкова съвестен, човек който просто иска щастлив живот.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    ne e tapo kolkoto e stranno da ste ot edin klas...Vseki 4as,vsqka minuta vie ste zaedno...Spored men taka barzo 6te si omraznete...razbiram ot drug klas , ot drugo u4ili6te da...ma mi e super stranno da e ot moq klas...

Повече от фен
    Ако момчето е печено няма нищо лошо, но никога незнаеш как ще е след като скъсате... Аз така миналата година ходих с едно момче от класа 3 МЕСЕЦА, накрая естествено скъсахме и той почна да се държи супер тъпо- да ми говори зад гърба, да кара другите момчета да ми правят типично-детските мръсотии и въобще понякога ми иде да се метна отнякъде Не е задължително твоя пич да е така, но си помисли добре дали ти си рискува после да водите такава идиотска война
    Хакерка с пистолет !!!

Guest
    ami sega6noto mi gaje e ot moqt klas i ne kriem vraskata si daje q pokazvame publi4no pred vsi4ki

nema zn
    Guest

................

И аз мисля да стана гадже с едно момиче от моя клас-пък и живеем много блезо един до друг.Нема се плашиш-щом се обичате....

Моя милост
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    I drugoto,koeto iskam da spodelq,e slednoto - ne mislq,4e kogato 2ma du6i se obi4at istinski 6te si omruznat.naprotiv!6te gledat da prekarvat kolkoto se moje pove4e vreme zaedno..pone taka be6e pri nas de
    abe ZA sum
    Така е,как може двама,които наистина се обичат,да си омръзнат?Според мен това е глупавото
    А и също мисля,че не трябва да мислиш какво ще стане,ако се разделите-дано това да не се случи,а дори и да се случи добре е да е след дъъълго време
    Пък това за караниците е много детинско според мен-доста по-зряло ще е да си останете приятели,какво от това,че не сте в един клас
    Айде успех

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    еми за мен е , ама това си е лично мое мнение...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен
    Lichno az ne bih tragnala s nqkoi ot moq klas ( ne samo zashtoto pove4eto sa idioti),prosto oznachava da se gledame cql den i nai veroqrno posle sled daskalo iii ... Vypreki vsi4ki v klasa mi ima edni deto hodqt ve4e 3 godini ,iiii sa postoqnno zaedno ,a kato ne sa-govorqt po tela .... Ama shtom se obichate nqma golqmo znachenie dali ste ot edin klas
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

spored men e dosta tupo.az nikoga nqma da trugna s nqkoi ot moq klas nai malkoto zaradi zlobnite komentari

Guest
    Ми то като се обичате е по-добре да сте от един клас,защото сте винаги заедно,нали?Не може да се виждате примерно само 2 пъти на седмица,просто няма да е същото

Цитирай Първоначално написано от ludo_mace
    Ако момчето е печено няма нищо лошо, но никога незнаеш как ще е след като скъсате... Аз така миналата година ходих с едно момче от класа 3 МЕСЕЦА, накрая естествено скъсахме и той почна да се държи супер тъпо- да ми говори зад гърба, да кара другите момчета да ми правят типично-детските мръсотии и въобще понякога ми иде да се метна отнякъде Не е задължително твоя пич да е така, но си помисли добре дали ти си рискува после да водите такава идиотска война
    Нали ти казах кво ше му се ядосваш просто се чуди глупака как да си избие яда
    Hahu Hihi

Guest
    DAVAI!
    pyk ako skysate(dano da ne stava)-kvo pre4i pak da si se razbirate-ako i dvamata dyrjite edin na drug,nqma da si praite mrasno :P

Опитай,така ще разбереш не се знае може пък да се получат нещата

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Абе според мен е тъпо, ама ся за всеки е различно. Примерно има една двойка от моя клас, дето са заедно от година и нещо вече и не са си омръзнали още, при положение всеки ден се гледат по 7236756437 часа г/д
    Всичко е мн индивидуално

haily_drs
    Guest
    miii do nqkude da.kvo 6e sednete zedno i 6te se durjite za ru4i4ka pod 4ina li ama vse paknai vajnoto e 4e ako se haresvate tva izob6to,ama izob6to ne trqbva da ci e pri4ina da ne ste zaedno .taka 4e go go go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си