- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3 tiq pat /
с въпросното момче се познаваме от година и половина.В чата се запознахме и тръгнахме.....обаче аз нямах никви чузста към него и прицених че е по-добре да не го лажа и го зарязах...След около 2-3 месеца се събрахме отнво естествено по негово желание но аз пак го зарязах.И сега преди 1 месец той ме викна ако искам да ида с него и с още няква компания да пием и аз отидах и се напих и така се събрахме.....но за тоя 1 месец дето ходим сме се виждали само може би 3 или 4 пъти той си търеше оправдания че имал работа и тн и нз си кво...но преди 4 дена той в 4ата ми каза 4е н,мало да можем да се виждаме от тук на татък защото щял да има мн работа извън града и щял се прибира в 9-10 часа ве4ерта така и не разбрах ква раота
но смятам 4е той просто си е търсил някво оправдание да скъсаме
Според вас ?
Търси си оправдания
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Оправдава се ,да. Щом не го харесваш, не му бери грижа.
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
търси си оправдание зарежиго все пак ти не си му занимавка за "идеми-дойдеми"![]()
Не виждам шо си с него след кат не го харесваш(анална курва)
za3k^dFsG
ДА ТИ ЕБЪ МАЙКАТА ПРОСТА НАВРИ СИ МАЛКИЯ КУР В ГАЗА
Еми може би да,ама на теб какво ти пука?Нали не го обичаш?Пък и защо си тръгвала с него,при положение,че не си го обичала?Странно ми е.
Не че нещо,обаче,к'во ти пука пък на тебе?!Нали ти е безразличен?!Друг е въпроса ако си започнала да го харесваш....
Но според мен той само си търси оправдания сега да ти го върне,ама и ти си го заслужаваш де
не че нещо ама си е така!!!Немога да разбера как може да ходиш с едно момче 3 пъти и да не изпитваш нищо към него?!
![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
emi opravdaniq...ama nali ne go haresva6?ili i ti ne znae6 to4no kakvo izpitva6..spok ili prosto te probva ama i as nz..to4no
Оправдания..ма кат не го харесваш кфо те интересува дали се виждате или не
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........