.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен

Какво да направя?

Има едно момче от даскало. С него се знаехме, но по skype се запознахме. Сега той е с счупен крак. Всеки ден си чатим. Той не може да се сети коя съм, но въпреки това постоянно ми пра6та целувки прегръдки и намеква, че ме харесва. От негови съученички рабрах, че постоянно им предлага. Казаха ми, да не се занимавам с него. Също така той ме излъга по начина, по който си е счупил крака. Каза ми, че се опитал да прескочи стълбите, а всъщност се оказа, че едно момче го бутнало и той паднал по стълбите. Въпреки всичко, май започнах да го харесвам Казаха ми, че като си дойде на даскало, първото нещо ще е да ми предложи, дори и да не ме хареса по външен вид. Незнам какво да направя. Вие как бихте постъпили

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Мега фен Аватара на iiirish
    щом предлага на всяка срещната замисли се, че и ти може би си поредната, която просто зарибява. не бъди наивна и погледни реалноста в очите! такива "цветарки" не ти трябват около теб. за него сега представляваш интерес, но утре...?!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Спри да чатиш с него и нека не разбере коя си всъщност.Само ще те нарани

Мега фен Аватара на koalka
    Ох,честно да ти кажа не бих се занимавал с момче,което предлага на всяко момиче дори и да не го харесва.По-добре не си чати с него повече или си чати с него само като приятели.Просто рискуваш да се влюбиш и после да стане лошо,ако те зареже набързо.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    po dumite ti li4i 4e ne e mn seriozen... po dobre ne si pravi iliuzii za nego.. nai mn da te narani ako e nqkoi jenkar[po opisanto]

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    щом предлага на всяка срещната замисли се, че и ти може би си поредната, която просто зарибява. не бъди наивна и погледни реалноста в очите! такива "цветарки" не ти трябват около теб. за него сега представляваш интерес, но утре...?!
    mn sam saglasna s tova ama te mom4etata sa takiva iskat da badat zabelqzvani ot mnogo momi4eta sa6to taka si imat vinagi rezerven variant - ako ne stane s edna s druga...
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си