.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    mn^obyrkana
    Guest

мн съм зле ама ммн

dneska trqbva da dam otg na edno hiper sladko mom4e ama se pritesnqvam ot 1vata celuvka ii ... mai te mu kaja ne!makar 4e go xar ot 7meseca saveti pls i sry mn za latinicata

Guest
    i sry ako temata se povtarq oba4e mn mi e pritesneno....

Фен
    Град
    Вкъщи
    Ами ти няма да го селуваш а той.От теб не се искат големи усилия.След кат мине първата нататък е лесно

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Еее и заради това,ще развалиш всичко..За всичко и всички има първи път!Не се притеснявай толкова,защото няма нищо страшно.Пък и страхът не е добър помощник.Успех и помисли добре
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ееее...ти пък!!!Я ДА СЕ СТЯГАШ!Първата целувка е трудна,ама само в първите мигове..после всичко е лесно! А и няма цял живот да стоиш без гадже,само щото те е страх от нея!Не стига че след 7 месеца си го спечелила...КАК ТАКА ЩЕ РАЗВАЛИШ ВСИЧКО!Ако пък толкова си безпомощна,...хвани една приятелка дето го може и да те научи Така долу горе ще знаеш как трябва,въпреки че магията с момчето на мечтите ти си е друго

Guest
    nz ama mn ak0o sym se pritesnila i me e strah da ne se izloja...abe pff nz nz ;(((( 6te provalq vsi4ko e tfa e10x 10x za savetite pyk moje i da stane

emi spored men kaji i kvo 4yvstva6
    Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.

Мега фен Аватара на koalka
    Ще направиш грешка,ако му кажеш не и то голяма,защото той няма да разбере,че не си се целувала,освен ако ти не му кажеш,в което няма нищо срамно,ако питаш мен.

Отиди и му кажи ДА!Как ще изпуснеш това което толкова време си чакала.А това за срама спокоино всичко ще си дойде на мястото от самосебе си.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ох... и аз имам същия проблем. Страх ме е да си фана гадже заради първата целувка. Ама се реших каквото и да става да имам първа целувка и тя да е скоро защото всеки път има първи път. Та не се притеснявай. Постепенно след първата целувка ще последват и още много и така ще свикнеш!!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    обясни му положението си ... дано те разбере... и тогава му дай отговор
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен Аватара на Barbie
    I za6to, za Boga, te e STRAH ot purvata celuvka?
    Stiga ligotii, fa6tai mom4eto i mu pokaji kak se pravi
    Kofti celuvki nqma, trqbva prosto da se ostavi6 na emociite - tova e vulnyva6to i priqtno izjivqvane - niiii6to stra6no
    Davai smelo

и аз бях така мацко ама си казах че ако продължавам така до никаде няма да стигна такаче няма от какво да се притесняваш не е страшно

Мега фен
    Град
    SF
    Абе я му кажи да и не се излагай!!!!!

Робинята на Quench

Голям фен
    ами 4естно да ти кажа по добре тръгни с него защото и аз не се бях целувала и мн се притеснявах от това ,но ако той те оби4а ще те разбере ...преди първата целувка имах 4увсството 4е ще умра от притеснение,но той ме разбра и така...няма какво да се притесняваш,то това все някога трябва да се слу4и:))

ATAKABG
    Guest
    харесваш го от 7 месеца,но мислиш да го отрежеш,защото се притесняваш от първата целува... Ти си болна. Съвет - застреляй се!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    666666 въййй въййй въййй нормална ли си бе моми4е??? от 7 месеца е луда по него и ся има възможност да е с него..и 6тяла му откаже....на ква се праи6? заради първата целувка...няма ко да я мисли6...все някога 6те стане..кат не знае6 как се целува 6те се нау4и6 то няма определен на4ин...при си4ки е индивидуално...когато тряаа си праи6 сефтето...смятааййй ко 6е е...6том за първата целувка си такава паника..смятаййй няма смисъл се притеснява6 толкова..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    dokolkoto razbiram ot tova koeto si pisala ti nikoga prez jivota si ne si se celuvala taka 4e dai 6ans na tova mom4e.ti qvno go haresva6 adski mn taka 4e dai mu 6ans.tragni s nego i vs 6te e 6:}
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    Някъде под звездите.......
    Kakvo??!!Ti dobre li si be momi4e??!!Ne izpuskai 6ansa si!Az skoro stanah na 13 i to4no na R.D. stanah gadje s mom4eto koeto haresvah,a predi tova ne se bqhme zapoznavali nikoga!Toi prosto doide pri men i me popita i az kazah "da",i to me celuna!Tova be6e parvata mi celuvka i ne znaeh kakvo da pravq,ama to prosto si stana!Az da znae6 kolko sam sramejliva,iz4ervqvah se samo kato go vidq!Zatova ne se strahuvai,nqma absolutno ni6to stra6no!No iz4akai toi da te celune,6toto ina4e ako ti po4ne6 moje ne6to da sgavi6,ostavi go toi da vodi i pravi kakvoto pravi toi!Uspeh!!!!!!!!
    "На човек му отнема една минута да хлътне по някой,един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой,но и един живот не стига,за да забрави някой."

Dj Acara
    Guest

a

abe da vi imam detskite problemi.... tctc smqtai.. strax ot purva celyvka...
    moqta beshe na 15-16 i kato se celynaxme az pochnax da se smeq toi me pita shto i a z my vikam shtoto tova beshe pyrvata mi celuvka....\
    ne my kazvai "ami az ne sum se celyvala" celunete se i my kaji "tova beshe nai prekrasnata pyrva celyvka!"
    tova e nai dobroto koeto mojesh da my kajesh....
    posle shte doidat ligavite celyvki posle shte si byrkate v gyrlata posle shte ima momenti shte se obsipvate s celuvki posle shte izlezete navyn i nqma da se otlepite ot edin dryg... tova e... ako ot tova te e strax.... sled 2 godinki shte se chydish da se smeesh li da plachesh li... i she se chydish na glyposta si

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Мале като си спомня, че и аз бях така преди време! Спокс мила за всичко си има 1 път, само не му отказвай! Все пак го харесваш от 7 месеца и искаш да си с него!Затова не оставай страха от 1 целувка да провали всичко Успокой се, то когато доиде момента да се целунете всичко ще стане от само себе си

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ешш кфо ще е страх от парвата целувка....Кажи му да па после ше се опраш с целуването
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

problem4eto
    Guest

ei momi4e kvo tolko go misli6?

glei sa do predi nqakoq dr godina,i az imah sa6tiq problem i edna priqatelka znae6 li ko mi kaza:''sledkato si4kite tapi kurvi ne samo se m celuvat a i dr ne6t praat,ti kvo tolko go misli6'' v smisal sledkato si4ki mogat za6to ne i ti? mi da ti kaja az ne bqah mn o4arovana ot 1 vata mi celuvka,ama sled tva kvi celuvki padnaha mali kat se setq-i taka macko vinagi ima 1 vi pat za si4ko. USPEH{}{}{}

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хехе аз пък никога съм нямала страх от това.Не е страшно повярвай ми.Седем месеца са достатъчно много за да не се лигавиш така и така ще я имаш някога тая първа целувка!

Guest

Re: ei momi4e kvo tolko go misli6?

Цитирай Първоначално написано от problem4eto
    glei sa do predi nqakoq dr godina,i az imah sa6tiq problem i edna priqatelka znae6 li ko mi kaza:''sledkato si4kite tapi kurvi ne samo se m celuvat a i dr ne6t praat,ti kvo tolko go misli6'' v smisal sledkato si4ki mogat za6to ne i ti? mi da ti kaja az ne bqah mn o4arovana ot 1 vata mi celuvka,ama sled tva kvi celuvki padnaha mali kat se setq-i taka macko vinagi ima 1 vi pat za si4ko. USPEH{}{}{}

hahahaha, kakva podkrepa samo, 6tom kurvite go pravqt pravi go i ti... male male

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си