Първо противоположностите се превличат...оф а за тва дет иска да де промени...ако обичаш някой никога не би искал да го промениш...когато започнеш да променяш някой,ти не го обичаш а се опитваш да го направиш такъв в който би се влюбил...преди време осъзнах това и доста мои грешки...Това,че си металка...сигорно той слуша чалга а ти не и той иска да слушаш,да промениш нач1ин на обличане...типично...и аз това с еопитва да направя само че с мяота приятелка ама без успех Защо не му кажеш,че искаш да се виждате по-чесно или зилизас него и рпиятелите му секи ден...какво те бърка,колкото да го обичаш едва ли искаш да прекараш още 9 месеца така...най-добре си поговорете сериозно и се изяснете...Успех сладурано

Благодаря !!! Много сте мили и страшно много ви благодаря за подкрепата и за вси4ки съвети !!! Дадохте ми да разбера много неща !!!

btw от говоренето разбрах,4е няма полза,а и няма кога да говоря с него... Представяте ли си-този месец сме се виждали само 2пъти ?! Ама какво да се прави... Относно това,4е съм метъл4е-няма да успее да промени вкуса ми,защото съм заклета фенка Както и да е де.Ще ви кажа ако има нещо

Благодаря отново !!!