.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Голям фен

Вбесява ме!!!

Значи започвам направо...В нашия клас има едно момиче ,което се мисли за голямата работа понеже майка й работи като учителка в даскалото ми.И аз съм от седем години с тва момиче в клас.Естествено отначало класната най-много на нея обръщаше внимание...но тва до скоро нямаше значение тъй като всички бяха свикнали.Ся съм 7 клас и от началото на годината сичко пак се повтаря изобщо сички даскали и огаждат и тя така си свикна се по нейната.И ето от къде идва проблема Днес класната реши да ни размести ама не да размества кой с кой да сяда а само местата ни по чиновете...и мене с приятелката ми на сложи там на 1 чин и тва момиче за което ви говорех иска на нащо място да сяда и голям скандал се дигна ,щото и аз не исках да сядам на нейното и няма да отстъпя.Обаче и класната не ми каза да се преместя и така почнахме да се караме !Не мислете че съм дребнава и се сърдя за едно място!Просто се по нейната трябва сичко да става!Искам един път да не стане ,щото ми е писнало ..посотоянно се сърди а после госпожите и се извиняват и пр. и пр...И като се прибирахме днеска тя почна да ни вика (на мен и приятелката ми ) и да ни казва че сме се мислели за цараци и т.н а то всъщност кой се мисли? и незнам ама вече ме вбесява тва момиче !!!Най-лошото е че само да посмейш нещо да и се противопоставиш и избухвааааааааааа ! а вашето мнение какво е
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Guest
    mi malka ligla koqto e sviknala da i se ogajda....takiva nai gi obi4am edin boi i im idva akula v glavata ama inu4e ne

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    На мама и на тати момиченцето, което е свикнало да му тичат след задни** ..... но в случая незнам какво можеш да направиш, аз ако съм ще и кажа да слезе малко на Земята и да се осъзнае ...

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ми дръжте си на своето...не й отстъпвайте.Макар че ако после учителите направят, това което тя иска... Иначе ако става въпрос за компаниите, примерно ,там можете да й натриете носа,учителите няма да ви спрат
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi malka ligla koqto e sviknala da i se ogajda....takiva nai gi obi4am edin boi i im idva akula v glavata ama inu4e ne
    \/
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Guest
    Знам за какво говориш.Натака един от моя клас не искаше да ми става от мястото и ме мапсува на майка и аз го набих.Не се даваи .Но гледаи да не се заяждаш с учителите заради тая лигла ,защото и аз кат бях 7 клас миналата година имах един спор с една даскалка но после се опраихме писа ми хубава оценка и влязах.Та моя савет е да не и обръщаш много внимания тя това иска успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си