.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: izpolzva4ka

sonq`bylgarska
    Guest

izpolzva4ka

imam sledniq problem
    imam dosta priqteli no edna ot tqh ne6to mnoog si pozvlqva da me izpolzva kato az i praq diskove a tq izlzia s men i me grimira i tn
    i az neska i kazah na maitap 4e nqma da i praq pove4e diskova a tq kaza 4e nqma da izlzia s men
    nz kak da q nakaram da ne e s men zardi diskovete nie sme ot edin klas i sedim na edin i sa6ti 4in nz prosto imate li idql

Guest

Guest
    Това не е приятел, по-добре се отдалечи от нея преди да си пострадала..

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Както ти си зависима от нея,така и тя от твоите дискове
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Фен
    Град
    Вкъщи
    Изобща знаеш ли зачението на думата приятел

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    o boje i pri mene be6e ne6to podobno samo bqha 2-ta tez dvete "priqtelki" hoea s mene 6tot az hoih s edno mom4e i ednaha ot tez dvete go haresva6e(moq priqtel de) a drugata priqtelq na moq priqtel. i kat skusahme te zeha sa praqt na tupi(kvito sa si de) ...mnoo beh idosana ama kvo da iskam kat ednata e blondy (xa ne se obijdaite)

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi ako tolkova q ceni6 pravii diskovete i ostavi ne6tata taka,no ako pita6 men nai dobre q zareji za6oto opredelno te izpozlva!!!!!!!!!!!!!!!

Guest

Re: izpolzva4ka

Цитирай Първоначално написано от sonq`bylgarska
    imam sledniq problem
    imam dosta priqteli no edna ot tqh ne6to mnoog si pozvlqva da me izpolzva kato az i praq diskove a tq izlzia s men i me grimira i tn
    i az neska i kazah na maitap 4e nqma da i praq pove4e diskova a tq kaza 4e nqma da izlzia s men
    nz kak da q nakaram da ne e s men zardi diskovete nie sme ot edin klas i sedim na edin i sa6ti 4in nz prosto imate li idql
    ami nie sme dosta blizki....kazva mi tq za neq az ponqkoga no ne sam ik azvala tva deto kazvam na nai-blizkite si frendki no obsajdame nai ve4e sau4enicite si nali znaete koi kafvo kazal i tn....

Re: izpolzva4ka

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sonq`bylgarska
    imam sledniq problem
    ami nie sme dosta blizki....kazva mi tq za neq az ponqkoga no ne sam ik azvala tva deto kazvam na nai-blizkite si frendki no obsajdame nai ve4e sau4enicite si nali znaete koi kafvo kazal i tn....
    Че то това не е приятел... това е някой, с който си говориш, когато нямаш друга работа. И хубаво, че не си и казала това, което казваш на най-близките си приятелки...
    Midnight,
    I'm drunk,
    I don't give a fuck...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си