- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс..без свирка?
ами сигурно има![]()
Само не разбрахме, ти правиш ли свирки? И ако "да" то харесва ли ти? А ако "не" защо?Първоначално написано от krem4et0
Както пък казваше моят приятел "до като не лапаш добре, почнеш ли да лапаш на мен, ще лапаш и на всеки следващ" така и стана... бях едва на 13 тогава и след години го осъзнах колко прав е бил.Първоначално написано от Boynce
аз не съм правила свирка до сега ама виждам че моя има голямо желание , всеки път ми се моли ама аз нещо се дърпам.. не знам защомисла скоро да пробвам и предполагам че ще ми хареса
то като му вида сладката муцунка как ме умолява как да не се смили човек
![]()
![]()
Женски му работи...![]()
![]()
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
Важно ли е за теб? Ако е важно можеш да се поразровиш в други теми и да прочетеш. Ама айде да не те мъча-правя,не ми харесва в чисто визически аспект-просто ми е безразлично,но като знам какво удоволствие доставям на гаджето си се кефя.И двете неща при мен станаха по 1 и също време долу-горе. Никой не ме е карал-стана на майтап,но сега се кефя че стана така,защото иначе едва ли щях да имам смелост.Сега не ме бърка-винаги се включва и тази част в любовната игра!Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от malka_sladuranka
Lapa pi6ki e obida za mom4etata,a ne za momi4etata!Vse edno mene da me obidqt liji putki,nali tova e normalno vse pak!
ааа тоеа лафче ми хареса "прави свирки с чувство" много е точно \Първоначално написано от готина мацка
/
az sa6to bqh taka makar 4e bqh navita i predi da sme go pravili no ne6to priqtelq mi se pritesnqva6eПървоначално написано от SINDEL
![]()
Правя свирки и не ме е срам да кажа , че ми харесва и нямам нищо против да го правяНито смятам , че е унизително , нито нищо...Както и ми харесва да ми правят френска любов
За мен в секса между двама души няма забранени или унизителни неща , стига и на двамата да им харесват и да ги възприемат...Пък и е хубаво човек да експериментира...Никой от нас няма право да съди другия за неговите собствени предпочитания
Както не ми пука дали някой ще ми каже нещо на мен , така и аз нямам право да укорявам друг за разбиранията му ...А за момичето , което казало ,че било унизително да правиш свирки и супер възмутено е писукала "ааа тая гнусната бла бла...." и тя ще лапа някой ден...
и в това разбира се няма нищо лошо . Тва е като аналния секс - голямо табу е тва нещо все още за нашето общество , а не виждам защо , щом той доставя удоволствие и на двата пола...Малко се отклоних ама всякакви такива сексуални въпроси са ми много интересни и ми е интересно да чуя мнението на другите
Айде правете си любов със здраве и не се ограничавайте от някакви тъпи предразсъдъци от времето на баба ви
![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Секс без свирки е като манджа без лук. Просто не е сладко.
2т. системно
Има разбира се . Някой момичета не им харесва да правят свирка .
awe duhaite be maika vi deba u kurvite xaxaPpPPPPppP
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
to mai vsichko idva ot momchetata!!! shoto za tiq deto gi e gnus nz ama za tiq deto im e unizitelno... emi sorry ama i na men nqma da mi e kef da kajat za men "taq mi e lapala i kak q ebah neam dumi" ! super prostashko i unizitelno govorqt za tva...vse edno ne che nqkoq im e napravila kefa i sa pravili sex ami che sa q upotrebili po brutalen nachin i se kefqt kak im e "lapala" vse edno e stanalo koi znae kvo i edva li ne sa bogove....
a kato lijat te nqkoq pak "eee ebati picha izliza li q" e kajete mi kade she e kefa na nqkoe momiche da pravi svirki sled tiq gluposti
Първоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaaaaaha
=D> =D> ЕВАЛА![]()
Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...
Abe to i mujete da ne si mislqt, che da im pravim svirki ni e kato manna nebesna. Nqkoi jeni predpolagam, che mnooogo se kefqt da vurtqt duduci nasam-natam, no az lichno predpochitam sled priqtnata overtiura ( kato imam predvid i toi da mi vuren uslugata ) da si pravim gotin sex. Ne izpadam v krainosti nikoga, zashtoto mujete moje da karat i samo na svirki, no togava nashiq kef kude po-tochno otiva, che ne vijdam az![]()