.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Голям фен
    Град
    Бургас
    ами сигурно има

хахах и аз първите няколко пъти не сам правила свирки ни после склоних и стана много забавно.Приятеля ми (вече бивш) казваше
    "Ари бе лапни го то не хапе лапни патето и ще видиш че няма страшно....патето патето "и така няколко пъти и аз склоних хаха наистина нямаше нищо страшно (:

Момиче съм!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    От моите познати и приятелка няма такава,която да прави свирки,а си водят нормален сексуален живот. Определено не са и единствени. Въпрос на избор или на тов до колко можеш да го преодолееш на психологическо ниво!
    Само не разбрахме, ти правиш ли свирки? И ако "да" то харесва ли ти? А ако "не" защо?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    хахах и аз първите няколко пъти не сам правила свирки ни после склоних и стана много забавно.Приятеля ми (вече бивш) казваше
    "Ари бе лапни го то не хапе лапни патето и ще видиш че няма страшно....патето патето "и така няколко пъти и аз склоних хаха наистина нямаше нищо страшно (:
    Както пък казваше моят приятел "до като не лапаш добре, почнеш ли да лапаш на мен, ще лапаш и на всеки следващ" така и стана... бях едва на 13 тогава и след години го осъзнах колко прав е бил.

Guest
    аз не съм правила свирка до сега ама виждам че моя има голямо желание , всеки път ми се моли ама аз нещо се дърпам.. не знам защо мисла скоро да пробвам и предполагам че ще ми хареса то като му вида сладката муцунка как ме умолява как да не се смили човек

Град
    Свищов
    Женски му работи...
    Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От моите познати и приятелка няма такава,която да прави свирки,а си водят нормален сексуален живот. Определено не са и единствени. Въпрос на избор или на тов до колко можеш да го преодолееш на психологическо ниво!
    Само не разбрахме, ти правиш ли свирки? И ако "да" то харесва ли ти? А ако "не" защо?
    Важно ли е за теб? Ако е важно можеш да се поразровиш в други теми и да прочетеш. Ама айде да не те мъча-правя,не ми харесва в чисто визически аспект-просто ми е безразлично,но като знам какво удоволствие доставям на гаджето си се кефя.И двете неща при мен станаха по 1 и също време долу-горе. Никой не ме е карал-стана на майтап,но сега се кефя че стана така,защото иначе едва ли щях да имам смелост.Сега не ме бърка-винаги се включва и тази част в любовната игра!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    ахам и най-добрата ми приятелка е такава прави секс а свирки не.. и си викам аз ли сам толкова развратна че ги правя или тя е "ограничена" на тема секс (знам че ограничена не е точната дума ама не мога да се сетя за по подходяща) или просто си е въпрос на избор...хмм
    Много правилно си я определи - ограничена. Не виждам абсолютно никаква основателна причина една жена да не прави свирки. Винаги са ми били странни такива момичета, опитвал съм се да разбера мотивите им, но така и не съм получавал еднозначни и логични отговори за това. Явно страдат от някакви комплекси или просто са си, както и ти каза - ограничени.
    унизително и било.. ии гадното е че аз не мога да и споделя че сам правила такива неща защото знам какво и е мнението. Ужас като каже за някое момиче "аууууу ужас тая ква е гадна...лапа пишки.." или нещо подобно...е как да кажа на такъв човек (ее иначе си е много готинка де..)

Lapa pi6ki e obida za mom4etata,a ne za momi4etata!Vse edno mene da me obidqt liji putki,nali tova e normalno vse pak!

-правя,не ми харесва в чисто визически аспект-просто ми е безразлично
    Кофти е да правиш свирка и да ти е безразлично, значи качеството на свиркта е под въпрос според мен.
    Аз като правя свирки, това ме възбужда.
    Мъжете имат един лаф "прави свирки с чувство" ето това се има предвид, на това най-много се кефят.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Кофти е да правиш свирка и да ти е безразлично, значи качеството на свиркта е под въпрос според мен.
    Мъжете имат един лаф "прави свирки с чувство" ето това се има предвид, на това най-много се кефят.
    ааа тоеа лафче ми хареса "прави свирки с чувство" много е точно \/

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: секс..без свирка?

Абе...от много време се чудя има ли момиче което е правило секс ( поне повече от 5-6 пъти) и никога до сега не е правила свирка
    mi az ne sum ot tezi momi4eta..pravila sum svirka o6te predi da pravq sex

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ми аз в на4алото ме беше срам да правя свирки щот не знаех как то4но става и първите 3-4 пъти правихме само секс. След тва се престраших така да се каже и видях 4е няма нищо страшно
    az sa6to bqh taka makar 4e bqh navita i predi da sme go pravili no ne6to priqtelq mi se pritesnqva6e

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Можеше да цитираш и мнението ми по-нататък. чисто ФИЗИЧЕСКО удоволствие не изпитвам,но друго си е емоцията и чувствата. харесва ми да го правя и го правя с желание. Като цитирате прочетете още 1 ред по-надолу де!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Правя свирки и не ме е срам да кажа , че ми харесва и нямам нищо против да го правя Нито смятам , че е унизително , нито нищо...Както и ми харесва да ми правят френска любов За мен в секса между двама души няма забранени или унизителни неща , стига и на двамата да им харесват и да ги възприемат...Пък и е хубаво човек да експериментира...Никой от нас няма право да съди другия за неговите собствени предпочитания Както не ми пука дали някой ще ми каже нещо на мен , така и аз нямам право да укорявам друг за разбиранията му ...А за момичето , което казало ,че било унизително да правиш свирки и супер възмутено е писукала "ааа тая гнусната бла бла...." и тя ще лапа някой ден... и в това разбира се няма нищо лошо . Тва е като аналния секс - голямо табу е тва нещо все още за нашето общество , а не виждам защо , щом той доставя удоволствие и на двата пола...Малко се отклоних ама всякакви такива сексуални въпроси са ми много интересни и ми е интересно да чуя мнението на другите Айде правете си любов със здраве и не се ограничавайте от някакви тъпи предразсъдъци от времето на баба ви

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    адмирации за свирките с чувство =D> \/

Супер фен
    Секс без свирки е като манджа без лук. Просто не е сладко .
    2т. системно

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Amayo

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Има разбира се . Някой момичета не им харесва да правят свирка .

Голям фен
    awe duhaite be maika vi deba u kurvite xaxa PpPPPPppP
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaha
    Guest
    to mai vsichko idva ot momchetata!!! shoto za tiq deto gi e gnus nz ama za tiq deto im e unizitelno... emi sorry ama i na men nqma da mi e kef da kajat za men "taq mi e lapala i kak q ebah neam dumi" ! super prostashko i unizitelno govorqt za tva...vse edno ne che nqkoq im e napravila kefa i sa pravili sex ami che sa q upotrebili po brutalen nachin i se kefqt kak im e "lapala" vse edno e stanalo koi znae kvo i edva li ne sa bogove....
    a kato lijat te nqkoq pak "eee ebati picha izliza li q" e kajete mi kade she e kefa na nqkoe momiche da pravi svirki sled tiq gluposti

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Има хубави яденета без лук-да лечем печено пиле с картофки.

Цитирай Първоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaaaaaha
    to mai vsichko idva ot momchetata!!! shoto za tiq deto gi e gnus nz ama za tiq deto im e unizitelno... emi sorry ama i na men nqma da mi e kef da kajat za men "taq mi e lapala i kak q ebah neam dumi" ! super prostashko i unizitelno govorqt za tva...vse edno ne che nqkoq im e napravila kefa i sa pravili sex ami che sa q upotrebili po brutalen nachin i se kefqt kak im e "lapala" vse edno e stanalo koi znae kvo i edva li ne sa bogove....
    a kato lijat te nqkoq pak "eee ebati picha izliza li q" e kajete mi kade she e kefa na nqkoe momiche da pravi svirki sled tiq gluposti

=D> =D> ЕВАЛА
    Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Abe to i mujete da ne si mislqt, che da im pravim svirki ni e kato manna nebesna. Nqkoi jeni predpolagam, che mnooogo se kefqt da vurtqt duduci nasam-natam, no az lichno predpochitam sled priqtnata overtiura ( kato imam predvid i toi da mi vuren uslugata ) da si pravim gotin sex. Ne izpadam v krainosti nikoga, zashtoto mujete moje da karat i samo na svirki, no togava nashiq kef kude po-tochno otiva, che ne vijdam az
    Blame the sin, not the sinner.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си