- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- *новогодишна нощ*
с кого ще прекарате новогодишната нощ? с родителите, с приятели или с гаджето?
mi po plan - s mujo i s decata(kompaniqta ni)
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ами надявам се с гаджето,очертава се едно купонче и дано наще ме пуснат.
предполагам с приятелките ми и гаджето, ако още ходим до тогава де![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
dano va6te da sa blagosklonni,stiskame palci!..pone az deПървоначално написано от koalka
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ami mislq s gajetoda sum i s moi priqteli na kupon
![]()
In dreams there are no rules...
предполагам, че до 12 с нашите, а после с приятелите и пиленцето ми![]()
Най-вероятно с родителите
Mn qsno 4e s priqtelite - pove4e hora po veselo :P![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
родителите ми \/
САМ САМИЧАК ЩЕ БЪДА И ШАНСА ДА ГО ПРОМЕНЯ Е 0.00000
000000000000000000000000000000000000001 % ЗАЩОТО ЛЮБОВТА МИ СИ ИМА ГАДЖЕ![]()
![]()
![]()
mi bi trqbvalo s priqteli..na6te me puskat samo 4e o6te nqmam planove kade to4no 6e hodq
s doma6nite lubimci (ba6ta mi,maika mi,brat mi) posle s rodninite(kotkata,papagala,kostenurkata) i..s men i jenite mi :}4i mnoo ubu na4i![]()
Purvo sas semeistvoto do 12I sled tva s gajeto do sutrinta
![]()
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
mmm....nadqvam se s my love i priqtelite mi,no nadalinai veroqtno s roditelite mi!
...is just too little too late...
О нямам чак толкова далечни планове... Нз най -вероятно с приятели![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
и аз съм такаПървоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
![]()
Първоначално написано от deidiy
+1Но май ще сме с още бая народ, така че дано не умра от скука [-o<
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Честно казано не съм мислила... прекалено далечно ми се виждаСигурно ще реша няколко дена преди 31-ви
![]()
Определено 6те съм от сега заплануваното купонче с приятели-ще пием до СУТРИНТА![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Mi,az,sestra mi,i edna na6a stra6no dobra priqtelka,s koqto sme po cql den zaedno o6te ne sme re6ili,no nai-verqtno na kupon nqkude,ako ni pokanqt,ako ne.......sme si zaplanuvali s 3/4 butilki 1-trovi vodki na edna masa i sve6t da se napieme...taka si se buzikame,no dano da ne stane![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Аз ще прекарам новогодишната нощ с приятели и с гаджето.За мен това е най-добрата комбинация.![]()
еми правя си сметка с приятели ама ще видим какво ще излезе... стискайте палци![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Първоначално написано от tequila
Razbira se che shte stiskameAz za Nova Godina imam nqkolko varianta , ediniq e s my love i priqteli drugiq e mislim samo s moq priqtel da idem do Varna i tochno v 00:00 da sme na plaja dvamata s nqkoq butilka shampanski i da gledame zarqta v grada
No shte doutochnim po natatuk
![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}