- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- *новогодишна нощ*
ami as sam mynyk i sam s na6teama i as sh porasna
am na 13 sam i sh sam s na6te
ama pak sh e qko 6tot sh ima i dsrygo semeistvo kadet mn se imame s tqh
)
Еми с приателите и техните гаджета ;(
Мислехме в някя кръчмичка ала бала имахме покани и за реге парти ама се тъпизми а и много пари за нищо , ще се събереме в нас или в някои др френд ще сме 10 човека ше си Танцуваме си пиемем си мезиме ... некои и секс може да правате теа три неща
а и ше се сурувакаме естесвено
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahu Hihi
Еми най-вероятно с наште.....и после с френдове
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Най-вероятно с приятелите. Още не съм мислила по въпроса, но все още ми се вижда далеч 31.
Абе и на мен 31 ми се вижда мн далече и все още нзн къде ще съм. За сега имам 2 варианта с моята мутра и приятели или с компанията от Свиленград. Предполагам, че ще е първото, пък ще видим кво ще излезе
![]()
Ами мисля да съм с мойто съкровище и с приятелите естествено .. дано се заформи нещо на някоя виличка![]()
>>> House Music <<<
С приятелите предполагам
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Някаде кадето да има изобилие от готини момичета..Пииване и Готина музика![]()
Значи приятеля ми ме заеба..следователно няма как да съм с него...Приятелките ми имат проблеми с организацията и големите изисквания...И остват родителите ми и сестра ми...поредната тъпа нова година....А може до 12 със тях и после на диско с приятелките![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ми аз нямам да съм в България иначе щях да съм с френдовете![]()
takaa...zna4i s gadjeto mi(nadqvam se de)i s priqtelite mi(razbira se)=]]]
Feel my pain
С приятелите .. тъй като гадже ... не ми се намира в момента![]()
k0gAt0 tI mE t1rsEshE,tElEf0nA pAk sI spRqX I k0gAt0 mE s1NyvAshE Az V DrygI lEglA sPqX..nE mI E Mqst0t0 V AdA dA g0rq,zA AdA Az nE s1m d0stAt1cHn0 d0brA!
ami s roditelite do kum 12 i posle s priqtelite...puk gadjeto...ako go hvana do togavache neshto mnogo mi bqga po koridrite
Мии смятам със семейството!Послее може с приятели да задвижим нещата![]()
Emi mnogo mi se iska s muja mi da sme samo dvamata vku6ti,ma toi ne iska...iskal da sme s kompaniqta i mai taka 6te stane...sigurno pak v nas (ako izgonq family-to). Koftito e 4e pove4eto ostavat da spqt v nas i ne moga da si legna do 7-8-9 sutrinta, a posle se stava kum 12 koeto xi4 ne go obi4am...Ama sudba,ko da se pravi...![]()
MI za sega nqmam gadje i sigurno s priqteli.Da sa nadqvam nashite da ma pusnat.Ama ako imam gadje malko truden shte e izboryt.I vse pak kadeto i da se sabirame .. dano nashte me pusnat [-o<
идея си нямам още.. дано все пак да измисля нещо,щото иначе другия вариант е да празнувам "семейно"Не че няма да се запася с 2 тона пиротехника и да си направя кефа,но предпочитам това да стане на купонче с фр.
za sq si nqmam gaje ama ako dotogava si namerq moje i da e s nego![]()
mi za sega nqmam gadje no mnogo iskam da q prekaram s fr i mom4eto koeto haresvam....
Pove4e ot vsi4ko se nadqvam da sam s priqtelq mi [-o<
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ами не знам какво ще се реши до тогава но май с наще.
хъхъ..
Еми с приятели, с тях е най - весело![]()
с приятели \/
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...