- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- *новогодишна нощ*
С класа ми, нямам търпение да дойде Нова година. Ще се разбиеме.
ми мноо ясно че с приятели,да не съм луда с наще.аз ше умра от скука!
Let The BEAT Control Your Body
Същото...Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
![]()
Единствено знам че няма да е с гаджето![]()
e sigurno i pri men 6te6e da e ne6to takova,no na6ite me otrqzaha totalno. dano va6ite da pove4e hora ot na6ite i da te pusnat,uspehПървоначално написано от koalka
![]()
da be,naprao super! po-dobre ne moje6e i da bude! pribavete me kum otbora i men-to se vidqlo 4e i taq nova godina pak 6te piq sama! ebasi mamata!Първоначално написано от ludo_mace
![]()
ами за сега със приятели...а гаджето ми ако 6те идва да празнува в моя град...може и с него..но той сигурно няма да дойде
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
все още незнам ,ала май ще се събираме с приятелски семейства на родителите ми в р-т,но искам и моят приятел да дойде .. но нищо не се знае![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
С приятели,тъй като в момента няма гадже
Ами ако се намери някоя приятна групичка, може с тях да празнувам...само да не се съберат някакви алкохолици и курви, че тогава става тъпо...
Ако няма с кой, с нашите![]()
V legloto 6te q prekaram !
Първоначално написано от za3k^dFsG
Имам супер къща на брега на морето(обзор) там съм поканил много приатели и така
mi nai veroqtno s gadjjeto i s nai dobrite mi priqtelki i drugi kupondjii dano da stane [-o<
ами би трябвало с приятели на купонче ама нз дали наще няма да измислят нещо...!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Със семейството до 12:00, а после смятам да отида на улицата с едни другари от партията, щото влизаме в ЕС, трябва знамена да развяваме уау![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Сам![]()
He who runs with aggression walks with no dignity
Стискам стискам!Първоначално написано от tequila
Аз вече съм сигурна че ще съм с компанията ми на яко купончеее![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Мисля първо с родителите, след това с гаджето или обратното.