.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Всичко зависи от самия учител, мнозина си мислят, че преподавателите не знаят кой преписва и кой не, напротив знаят, но се правят на разсеяни, ако поискат могат да изловят всички, ако ли не... за ваше добро е.
    Един съвет от мен- Учете, само така ще се справите без да се страхувате дали ще ви хванат!

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    АМи купува6 си лепенки за цени от големите и си пи6е6 там всичко.Откопчава6 си ципа на боту6а ,лепка6 си го на крака и закопчава6 пак.И така то тряа е о6те в началото,откопчава6,гледа6 и готово
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Хах ами аз не преписвам често,но ще ви кажа някои начини:
    препиши нужната информация на листа,но само от едната му страна и ги закачи с карфици от вътрешната страна на якето;отиди на даскало с не прекалино,но все пак прозрачно пликче вместо раница,а листата с пищовите пъхни най-отгоре така че да можеш да четеш(можеш също да напишеш пищова върху самото пликче стига да е в по-тъмни цветове);записваш желаното на касетка,нужни са ти още само уокмен и по-широка тениска;през междучасието си купи кифла,баничка или нещо от сорта на хартийката(салфетката) си напиши нужното;на дълго и тънко листче пишеш желаното и го увиваш около пълнителя на химикалката;можеш да залепиш листа с пищова на подметката на обувката или от вътрешната и страна;ако е по география или история и даскала позволява да се използва отлас напиши нужното на съответната карта;ако трябва да преписваш по литература или някой разказвателен предмет,си подложи с тетрадка по чужд език,на която с латиница си си написала нужното :P Е,надявам се да са ви полезни?

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    ха ми формулите по физика си ги пиша на краката ако е нещо по голямо на листчета и ги слагам на едно специално място на чиновете друго....на лепя си лист4ета на кецовете......слагам си нужната тетрадка в сака под чина....мн помага добро зление
    тва с gsm-а несъм го пробвал но никога не е късно друго за ся несе сещам

MindGamer
    Guest
    Аз имам един изпипан метод ,но за това ти трябва гладка подметка на обувката

Взимаш си лисчето и със тиксо го залепяш за подметката
    Качваш си единия крак в/у другия колкото да можеш да видиш какво си написал
    Ако господина/та дойде си смъкваш крака

Супер фен Аватара на mayaaa
    Really? REALLY?!?!?? Темата е от 2006 за Бога!! (facepalm)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си