.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен

kak da napravq purvata krachka?

na pruv pogled mn tupa tema i az ne moga da obqsnq mn dobre kakvo mi se sluchva. na 18 sum i imah priqtel edna godina, narani me nqkakvo gadno i ostanah sama. posle imashe i drugi momcheta no nikoga ne gi pochuvstvah kakto nego. nego go poznavah ot mn vreme i sled mnogo razgovori osuznah che sum vliubena.
    sega sum 12 klas i mi e nai strannoto che mislq za nqkogo koito samo znam kak se kazva.na vsichkoto otgore e godina po maluk. ne e kato da sum vliubena - to nqma kak da e sled kato ne go poznavam, no ima neshto v ochite mu koeto nz.. napomnq mi za bivshiq i me vulnuva super mn. ne me razbiraite pogreshno che iskam samo da go zamestq po nqkakuv nachin ne e taka. dori ne iskam seriozna vruzka. i kato stil mn mi dopada tova momche i izobshto e simpatqga mn neposredstven.
    ta sled tezi podrobnosti bih iskala da popitam kak da se zapoznaq s nego? imame dve obshti poznati s nego. t.e dve moi blizki priqtelki. i izobshto - kak da se sblija s nego? edinstven toi mi pravi vpechatlenie ot cqloto daskalo. nikoga ne sum bila sramejliva, dori naprotiv, no s nego e po razlichno ne znam kak moje da se poluchava. pomognete, osobeno vie momicheta, koito ste pulni s idei. vijdam go vsqko mejduchasie, kogato pushim na dvora.

P.S: tezi, koito mislqt kato men che e nujno da si razgovarqsh s nqkogo predi da ti napravi takova vpechatlenie, da ne mi se smeqt na temata, prisushta za po-malkite. az sama ne moga da povqrvam che mi se sluchva i ne e ebavka!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    A zashto ne govori6 s tezi tvoite dvete priqtelki da vi zapoznaqt ili ti slu4aino da se zapoznae6 s nego?

Голям фен
    to tova mai e edinstveniqt nachin, no me e strah che shte se poluchi mnogo izkustveno i naglaseno.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    A zashto ne govori6 s tezi tvoite dvete priqtelki da vi zapoznaqt ili ti slu4aino da se zapoznae6 s nego?
    Da i az sam saglasna kaji na tezi tvoi pr da izlezete na kafe i te da go zaberat s tqh i taka nai slu4aino 6te se sre6tnete i 6te se zapoznaete . Ako ne napravo idi i se zapoznai s nego moje i da se polu4i a taka ti 6te si napravila parvata kra4ka

mi nakarai priqtelkite ti da vi spretnat edna uj slu4aina sre6ta i tova e puk ako ne se polu4i davai napravo zapoznai se s nego i mu kaji ako iska da izlezete da ti zvynne...samo deto toq variant mi se vijda malko po nespolu4liv nai mn ne6to da se stresne te myjete sa si takiva xax
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    moje da izlezne izkustveno i naglaseno samo ako ti taka si go misli6 nali se se6ta6?To mai mai malko taka 6te izlezne ma pone 6te se zapoznaete dvamata i 6te go opoznae6 i malko po-malko 6te stanat ne6tata mejdu vas dvamata \/

Мега фен Аватара на koalka
    Ами според мен ще е добра идея да уговориш общите ви приятелки да ви запознааят уж случайно и вече от там натакък всичко си замиси от вас.Ами ако те привлича и ти харесва е най-добре да пристъпиш към действия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си