- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момчета, танцувате ли ?
Забелязъл съм, че повечето опити на момчета да танцуват изглеждат като тресната от ток кокошка. Изобщо как се справяте на денсинга ? Усещали ли сте чувството докато танцувате, че сякаш мястото стана малко по-широко ?А вие момичета, какво препочитате ? Гаджето ви да се гърче сред хората смешно или да си държи чашката и да клати главата скромно в ритъм. \
/
Na danvinga sam..![]()
![]()
![]()
За жалост не съм много добър в танците. Изглеждам като дърво залюляно от вятъра.
Първоначално написано от xaxo_xixi
Absolutno to4no me opisa i men![]()
когато бях млад знаех танца на Dirrty на Кристина. бях атракцията на купоните (особено с това движение дето се разтварят краката). само че реших да прекратя танцовата си кариера и се пенсионирах
![]()
в интерес на истината изобщо не ме влече да танцувам. на дискотеки не ходя, но ако случайно ме замъкнат насила (и това е ставало...), "държа чашката и клатя главата скромно в ритъм". \/
ne me biva mn v tancite kato hodq na disko ne tancuvam za6toto sam kat darvo mn pove4e me biva da darja 4a6kata
Аз пък не познавам момчета, които да са чак толкова зле, че да се
гърчат по дансингаВерно, не всички хващат ритъма, но на мен някак си не ми пука изобщо. Както на него му е кеф, ако му харесва да си седи и да си пие само, ок, ако му харесва и да си танцува, въпреки липсата на ритъм, за мен пак е добре. Стига да си правим купона всички, а не някои да тъпеят, всичко точно
![]()
Give me your best shot motherfucker!
правя това за което имам насторение.ако ме мързи кибича и блеяя(или спя) ако имам енергия танцувам(не че танцувам много добре де)..
![]()
Трябва да танцува с мен много ясно. Не е нужно да е много добър, ама да се опитва. То танцът си е любовна игра, научете се да танцувате, момчета, не е нужно кой знае какво, ама поне на кючеците можете доста да спечелите, ако танцувате с момиче![]()
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Първоначално написано от xaxo_xixi
тва ми хареса
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
пластичен съм като дърводелски метър
epa as kato sum nekade na disco ako sum v nastroenie ne spiram da tancuvamne kaam che sum nekfo pro ama si praim kefa i pone useshtam rituma
ne me kefi da sedim s chashka otstrani i da gledam pichkite... slabo..
Е ако не може, ше го научиме, няма страшно![]()
Хич не ме бива ..Ама ся за DJ ставам
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Първоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Бива ме само някъде където има пого.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
tva s mom4etat ne e mnogo vqrnoo ne znam dali sam dobar tancior no po princip kato idem na disko nqkade vkarvam malko ot gorivoto za samoletii i se razmazvam totalno na dansinga i si4ki mi se kefqt \/
Trenirai kato dqvol za da vidi6 raq
men ne me biva v tancite
no p1k az hodq samo na haus i ne mi trqbva da moga![]()
..impossible...
...is nothing...
Аз в танците съм като спънат кон. Затова и избягвам да танцувам.