- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo osyznah i v kakvo se ubejdavam vse pove4e
Мога едно да ви кажа ,хора- Добре дошли в джунглата...
И още нещо мога да ви кажа- света не се променя към по- лошо, напротив... Ако някой може да ми каже кога точно светът е бил по- добър, ще му кажа едно голяяямо БРАВО! =D> Обаче никой няма да може, защото светът си е един и същ, и дори има напредък...
Мислила съм много по този въпрос - Ако само си мислим колко кофти са хората и станем "лоши" само и само да не ни нарани някой- в това няма никакъв смисъл. Аз обичам хората , винаги съм позитивно настроена към тях, но човек трябва наистина много да се потруди за да спечели доветрието ми, ама много... Защото и мен са ме предавали, и то не един път.![]()
Имаме един живот , и светът и той е само един. Какъвто е , такъв- не можем да го поправим. Но ако всеки реши, че трябва и той да тъпче другите, за да не го тъпчат те, светът не само няма да стане по- добър, но още повече ще се скофти...
Но да седна и да се вайкам колко кофти бил света- няма никакъв смисъл. Намираш хубавите неща, радваш се на живота, и винаги имаш едно наум- просто за всеки случай.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.