- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo mislite za breikarite?
hora kakvo mislite za breikarite? kefi li vi tozi tanc i cqlata im kultura? Macki vie kefite li se kato vidite nqkoi breikar da tancuva? Vuob6te izkajete si mnenieto otnosno breikarite
Възхищавам им се. Предполагам е много трудно да станеш сравнително добър. Да, харесва ми да гледам някой който може да танцува.
mm ne sa moq stil,ama e mnogo cool
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Културата й се вика хип-хоп.Тази култура е всичко,което имам значи се кефя...Харесвам танца,но харесвам да има стил...имам претенции към танцьорите...Относно дали харесвам брейкъри...еми то си е до момчето..ако ми хареса-хубаво...Има и Уау има и не по мой вкус..некфи супер фешън...А има и такива дет през живота си не са чували примерно Л.О.Т.Ъ.Г. ама са правят на големи
![]()
хъх.. еми аз цъкам брейк => ме кефиОообаче има едно нещо... простолюдието се кефи на пауъри (разните видове въртене на глава, гръб, ръце и т.н.), докато много малко хора гледат самия стил ( фуутуърк,ъп/топрок и т.н.)
Абее.. брейка е много яко нещо\/
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
*thumbs up*thumbs up*Първоначално написано от skate_warrior
тряа имаш стил.
Ами какво да мисля....просто много са добри някои и ме кефят как танцуват.
Ко мисля за брейкърите ? ..... ми отначало още когато брейка така навлизаше в нашата скромна страна ,ги мислех за нов усъвършенстван модел на бърсалките за под . Пусниш ги да са врътнат малко по дървения под и той лъсни чи чак пронто класик немой да са справи по- добре .
Сега ми прай удоволствие да ги гледам по TV то ,иначе на живо които съм гледал половината нищо неструват .
пове4ето дет познавам са буквално смешници, най- са ми забавни кат се съберат. пийнат и почват да праят разни номерца, един фр така брутално се беше сецнал на едно РД, 4е после не можеше да седне доста време
поуката: никога не играйте на тясни пространства, употребили алкохол, едната гъзария не си струва болката![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
мн им се кефя![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Навремето дружих с едни брейкърчета,готини типове,научиха ме на разни неща "от горе".Но единственото,което не ми хареса в тях,беше самомнението им - твърде високо. Иначе бяха готина тайфа.
![]()
Ами нормално.. всички харесват брейкъри и те се чувстват пичове щото ги харесват хаха :>Първоначално написано от quench
Иначе брейкденса ме кефи само какъвто е бил едно време(като повечето неща..). Всички са се събирали забавлявали са се и поне изглежда, че са го правели с чувство. А сега абсолютно всичко е опорочено от т'ва че каквото и да се прави се прави с цел сваляне на мацки. В това число и брейкденса.. Тъпо..
Еми тъпо е, че цялата тая култура се е въртяла около нещо много по-значимо от свалянето на мацки ебати.. Сега всеки се тупа у гърдите че е МС, че е DJ, че е бибой.. Няма батълите, няма всичко готино от едно време.. Да се съберат с гето бластъра да правят батъл някъде си където куките да не ги изгонят.. Ама не - т'ва вече се прави по дискотеките за да ги виждат.. Чукането е движеща сила за хората днес... Яко!
Е добре.. Ама не значи че трябва да съсипваме всичко заради това.. Де що има нещо трябва да се извлече чукане от него, независимо колко ще пострада т'ва нещо.. Бла!
Хобитата са за да ти доставят удоволствие.. Поне при мен беше така с брейка.. Сега явно е друго..
Обожавам да гледам брейкъри как танцуват, стига да знаят кво правят де...Братчет ми вече 4-5 години се занимава с тва, така че имам честта да се познавам с десетина брейкърчета някъде...
Има и тъпи, но преобладават печените, които не се трепят толкова много само заради мацките \
/
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
един мой приятел е брейкър и аз много му се кефа
Първоначално написано от Forslor
![]()
![]()
аз съм на същото мнение
![]()
![]()
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
mai problema e 4e masovo se izjivqvat zxa veliki,a naistina dobrite pak se naduvat savsem..nqa lo6o,moje6 ne6to,prevazhojda6 drugite,no vse o6te hodi6 po zemqta,a ne po voda....
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
има и пози има и истински запалени заради самия брейк,а не зарад мадамите,иначе хубоу танцуват,мойта зала е точно до тяхната и поне пускат хубава музичка![]()
Супер много им се кефя и им завиждам.![]()
B-boy Junior rlz !
e tva e super ... az mn`iskam da se nau4a ama .. nqma koi da me nau4ii![]()
има има :PПървоначално написано от [B
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ооо да супер изтрещел.и КикоПървоначално написано от TikiraYang