.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Guest

kakvo mislite za breikarite?

hora kakvo mislite za breikarite? kefi li vi tozi tanc i cqlata im kultura? Macki vie kefite li se kato vidite nqkoi breikar da tancuva? Vuob6te izkajete si mnenieto otnosno breikarite

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Възхищавам им се. Предполагам е много трудно да станеш сравнително добър. Да, харесва ми да гледам някой който може да танцува.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

mm ne sa moq stil,ama e mnogo cool

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Културата й се вика хип-хоп.Тази култура е всичко,което имам значи се кефя...Харесвам танца,но харесвам да има стил...имам претенции към танцьорите...Относно дали харесвам брейкъри...еми то си е до момчето..ако ми хареса-хубаво... Има и Уау има и не по мой вкус..некфи супер фешън...А има и такива дет през живота си не са чували примерно Л.О.Т.Ъ.Г. ама са правят на големи

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ъхахах мноол им се кефим налиии
    ми тц,повечето както каза Джамалска са некфи абсолютни пози има и 'тру' естествено,ноо не примирам чак толкоз.. щом им е кеф - нека,немам против
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    хъх.. еми аз цъкам брейк => ме кефи Оообаче има едно нещо... простолюдието се кефи на пауъри (разните видове въртене на глава, гръб, ръце и т.н.), докато много малко хора гледат самия стил ( фуутуърк,ъп/топрок и т.н.)
    Абее.. брейка е много яко нещо \/

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Оообаче има едно нещо... простолюдието се кефи на пауъри (разните видове въртене на глава, гръб, ръце и т.н.), докато много малко хора гледат самия стил ( фуутуърк,ъп/топрок и т.н.)
    \/
    *thumbs up*thumbs up*
    тряа имаш стил.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами какво да мисля....просто много са добри някои и ме кефят как танцуват.

Forslor
    Guest
    Ко мисля за брейкърите ? ..... ми отначало още когато брейка така навлизаше в нашата скромна страна ,ги мислех за нов усъвършенстван модел на бърсалките за под . Пусниш ги да са врътнат малко по дървения под и той лъсни чи чак пронто класик немой да са справи по- добре .

Сега ми прай удоволствие да ги гледам по TV то ,иначе на живо които съм гледал половината нищо неструват .

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пове4ето дет познавам са буквално смешници, най- са ми забавни кат се съберат. пийнат и почват да праят разни номерца, един фр така брутално се беше сецнал на едно РД, 4е после не можеше да седне доста време
    поуката: никога не играйте на тясни пространства, употребили алкохол, едната гъзария не си струва болката
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    мн им се кефя

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на quench
    Навремето дружих с едни брейкърчета,готини типове,научиха ме на разни неща "от горе" .Но единственото,което не ми хареса в тях,беше самомнението им - твърде високо. Иначе бяха готина тайфа.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Навремето дружих с едни брейкърчета,готини типове,научиха ме на разни неща "от горе" .Но единственото,което не ми хареса в тях,беше самомнението им - твърде високо. Иначе бяха готина тайфа.
    Ами нормално.. всички харесват брейкъри и те се чувстват пичове щото ги харесват хаха :>
    Иначе брейкденса ме кефи само какъвто е бил едно време(като повечето неща..). Всички са се събирали забавлявали са се и поне изглежда, че са го правели с чувство. А сега абсолютно всичко е опорочено от т'ва че каквото и да се прави се прави с цел сваляне на мацки. В това число и брейкденса.. Тъпо..
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    SFC HC
    Еми тъпо е, че цялата тая култура се е въртяла около нещо много по-значимо от свалянето на мацки ебати.. Сега всеки се тупа у гърдите че е МС, че е DJ, че е бибой.. Няма батълите, няма всичко готино от едно време.. Да се съберат с гето бластъра да правят батъл някъде си където куките да не ги изгонят.. Ама не - т'ва вече се прави по дискотеките за да ги виждат.. Чукането е движеща сила за хората днес... Яко!

Град
    SFC HC
    Е добре.. Ама не значи че трябва да съсипваме всичко заради това.. Де що има нещо трябва да се извлече чукане от него, независимо колко ще пострада т'ва нещо.. Бла!
    Хобитата са за да ти доставят удоволствие.. Поне при мен беше така с брейка.. Сега явно е друго..

Повече от фен
    Обожавам да гледам брейкъри как танцуват, стига да знаят кво правят де... Братчет ми вече 4-5 години се занимава с тва, така че имам честта да се познавам с десетина брейкърчета някъде... Има и тъпи, но преобладават печените, които не се трепят толкова много само заради мацките \/
    Хакерка с пистолет !!!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    един мой приятел е брейкър и аз много му се кефа

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Ко мисля за брейкърите ? ..... ми отначало още когато брейка така навлизаше в нашата скромна страна ,ги мислех за нов УСЪВЪРШЕНСТВАН МОДЕЛ НА БАРСАЛКИТЕ ЗА ПОД . Пусниш ги да са врътнат малко по дървения под и той лъсни чи чак пронто класик немой да са справи по- добре .

Сега ми прай удоволствие да ги гледам по TV то ,иначе на живо които съм гледал половината нищо неструват .
    аз съм на същото мнение
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

mai problema e 4e masovo se izjivqvat zxa veliki,a naistina dobrite pak se naduvat savsem..nqa lo6o,moje6 ne6to,prevazhojda6 drugite,no vse o6te hodi6 po zemqta,a ne po voda....

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Голям фен
    Град
    Compton
    има и пози има и истински запалени заради самия брейк,а не зарад мадамите,иначе хубоу танцуват,мойта зала е точно до тяхната и поне пускат хубава музичка

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Супер много им се кефя и им завиждам.

e tva e super ... az mn`iskam da se nau4a ama .. nqma koi da me nau4ii

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]e tva e super ... az mn`iskam da se nau4a ama .. nqma koi da me nau4ii
    има има :P

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от TikiraYang
    B-boy Junior rlz !
    Ооо да супер изтрещел.и Кико

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си