- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo mislite za breikarite?
Ачо и Рик рулз бе![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
nadali goworim za edin i susht chowekПървоначално написано от Jamalska
![]()
кой?що?Първоначално написано от TikiraYang
пфф.. мани го тоя нига ве.. на мен повече ми харесва стила на:
http://youtube.com/watch?v=1mJvFaEsEkw
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Хахаха кефел го стила на Бени и пуска точно тва клипче.. Хахах яко стил има в него. Еър траци и Найнтийс-и които всички които ги правят добре, ги правят по един и същ начин. Яко стилно :>> Немам думи :>Първоначално написано от skate_warrior
Ако искаш да вденеш малко повечко от определението стил в брейка дръпни клипчето от дата.бг BenJ vs. Crumbs.. Да видиш за какви уникални стилове става въпрос :>
Просто това клипче беше първото което видях на Бени и го постнах.. много добре различавам пауър от топ,ъпрок и фуутуърк, така че нямам нужда от съветите ти..![]()
П.П. Забравих да вметна.. изтегли си каквото намериш на bboy Amigo... няма да съжаляваш от към стайл...
Хаха Амиго от доста време си го гледам без да съжалявам.. Всички знаем кои са летящите стъпки :>
Иначе по отношение на различаването на елементите - много ясно че ги различаваш. Всеки който има очи може да познае кое какво е. Друг е въпроса, че много хора бутат думата "стил" на много места където е несъвместима. Това имах в предвид.
хах клипчето беше просто да ориентирам хората за кого говоря... не съм имал предвид, че точно това на него е стайл... Най-лесно е за намиране не за друго![]()
Може.. Въпреки че Бени е от пауърджиите заради което не му се кефя много. Все пак пауъри всеки може да прави ако се занимава с тях. Ама е безлично.
Хаха верно че и аз съм трошил глезени и китки в ДеЛаСал-и(Флеъри) ама сега ми се струва глупаво. Тая енергия ако я вкараш в стилови изпълнения шанса да те запомнят е много по-голям :>
хах.. е то по тая логика всеки като се захване с нещо може да го научи...![]()
Много ясно :>
Всичко е до това колко влагаш в това нещо. Виж Родни Мюлен, Кръмбс, Сатриани и който и да е човек който е много добър в нещото което прави. Всеки от тях се е отдал максимално на това нещо и за това го постигат. Ако си готов да дадеш достатъчно от себе си(от времето си, от силите си..) и имаш волята можеш да напрвиш всичко :>
Ама какво ти го обяснявам това като то е всеизвестно и доста логично :>
А конкретно в брейка всичко е доста по-лесно. Пак е само до постоянство. И късмет де. Аз първия път като хванах цаката на флеърите разтегнах брутално(и то в даскало - изкарвах с един колан да си раздвижа раменете) и после след няколко месеца като можех да се опитвам пак все едно започвах от начало. Ама аз тренирах малко.. 3 пъти седмично по 2 часа. Т'ва не е нищо. Хората танцуват по 2-3-4 часа всеки ден и за една година правят всички пауръри перфектно и от там се развиват само откъм стил. :>
Мии...кефят ме![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Обожавам брейка!!! Следователно и брейкарите!!! Направо са страхотни!!! Щях да се запиша на брейк ако не бяха родителите ми!! Обожавам и музиката и танците и.... абе яки са!!!
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...