- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой от двамата??
Kolko i iztyrkano da zvu4i spored men Ronaldinio e nai-dobriq futbolist v momenta.No i K. Ronaldo e mn dobyr!
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
само beckham!!!!!(не го харесвам,защото е хубав,а защото е добър играач!)Първоначално написано от f@nt@zi@
Първоначално написано от the_o.c_girl
ako Beckham e dobyr igrach,az sym salam
много си мазен!всяко дете би искало да бъде като него!играл е в манчестър,бил е капитан на англия толкова години и сега играе е реал(а токова отбори го искат)МЪЛЧИ!!!Първоначално написано от TikiraYang
само не си мисли, че ще ти повярваме...Първоначално написано от the_o.c_girl
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
az tochno i povqrvahПървоначално написано от Мo6no
![]()
![]()
Ot onova podobie na futbolsit C.Ronaldo ima mnogo koito sa klasi nad nego kato Kaka, Ronaldinho, Drogba, Henry, Ibrahimovich, Adriano i mnoogo mnogo o6te
Анри!
Не съм фен на Арсенал или нещо такова.Но това е един истински талантлив футболист,който е пренебрегван близките години като става дума за Футболист на годината.Срамота,срамота!М жду тия двамата ,които сте дали никой не избирам,Анри ми е избора...
Законите са едни!или биеш,или те бият...
гласувах за Кристиано Роналдо защото е по сексиа съм момиче и кфо да се прай.. но иначе обективно казано Роналдиньо играе по- добре
![]()
но нали знаеш,че твоето мнение ме интересуваПървоначално написано от Мo6no
айдееее
![]()
Първоначално написано от yonikos
![]()
![]()
=D> =D> =D> Мисля ,че е кралят на некъдърните зъболекари
Роналдиньо форевър![]()
![]()
! Бичкам го!!! Бичкам го!!! Бичкам го!!! Той ми е любимеееееееееееец!!!
хахха ми Роналдинио си е добър.малко лиглио с тея финтове ама инак си ме кефи![]()
И двамата ги учих аз и пак ги не доучих...за това ще играят в бацова махала.![]()
ПС: Емм Роналдиньо мн ясно , техниката му е перфектна.
Ronaldinio
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Роналдиньо много ясно,не мога да го търпя оня изрусения...
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Kako,ти си идиот![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Първоначално написано от LunaTriCk
.. kaza fenut na CrouchПървоначално написано от LunaTriCk
![]()