.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: вещи

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново

вещи

Е...темата е следната:
    кажете любимите си отбори и вещите,които притежавате свързани с тях!
    Аз си имам шапка на Англия,екип на DAVID BECKHAM,кърпа на REAL MADRID(хаха много яко звучи)и топката от слетовното,както и една малка пластмасова от 2002
    DAVID BECKHAM&REAL MADRID FOREVER!!!!!!!!!!!!!!
    Вие сте

Голям фен
    Хаха аз имам шапка на Англия,кърпа на Челси,топка...the_o.c_girl-защо ли има такова съвпадение?! Така де,да продължа-герб на Англия,знамето на Англия и естествено всички вестници,където има нещо за Англия и Челси.

Град
    Цитирай Първоначално написано от midian
    Хаха аз имам шапка на Англия,кърпа на Челси,топка...the_o.c_girl-защо ли има такова съвпадение?! Така де,да продължа-герб на Англия,знамето на Англия и естествено всички вестници,където има нещо за Англия и Челси.
    защо ли
    даааам забравих вестниците

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    на ЛЕВСКИ:
    2 шала, 2 стени от стаята ми с плакати, кърпа за плаж, кърпа за глава, оригинален екип с името и номера на Ицо, тениска' ЛЕВСКИ МОЯТА РЕЛИГИЯ", една друга тениска на ЛЕВСКИ "България е нашата родина, Апостола е нашия баща, Георги Аспарухов е стадиона, а Левски е в нашите сърца" , тениска "Who the fuck is C*ska?!", тениска послучай 23-та шампионска титла, тениска "Сини Шампиони" по случай 24-та шампионска лига, 1 мн старо знаме, 2 знамена от мача с Шалке, шапка с козирка на Левски, 1 топка, много клубни списания, картички с автографи, и други джунджорийки като химикалки, ключодържатели и т.н.

друго-тениска от екип на Португалия, блуза с дълъг ръкав на Португалия, на тръбата за парното виси шал на цС*ка, полу изгорен, който между другото скоро трябва да изхвърля

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Samo shalche na LEVSKI si imam ama mi stiga
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    ЦСКА-шал,екип,чорапи
    Байерн-екип
    Интер-шапка,хавлия,екип
    Ливърпул-2 екипа

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    други няма ли да споделят

Ем аз нямам мн вещи на Челси,но все пак съм си заклета фенка и те ми стигат Значи имам шапка на Челси,кърпа,плакатчета,а и като почитателка на националния отборна Англия имам и знамето на Англия(малко съвпадение ама... )

Град
    добавям:
    ключодържател на реал мадрид,два чивта чорапи умбро,оригинална тениска на Англ.в. лига,забравих многото вестници,списания Дон Блон,2 чаши на Бекъм,2 негови плаката,книжка приложение от Дон Балон,както и dvd с история на футбола,а сега ще си търся и книгата на Бекъм!

ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Град
    Ами купих си чорапки-умбро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си