.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Майка ми

Майка ми

Майка ми вече е на около 50 години и забелязах че започват да и се появяват малки косъмчета като мустаци над горната устна.От далече не си личи но от близо се виждат.Някак ми и страно жена с мустаци а и приятелите ми го забелязаха.Кажете да поговоря ли с нея защото ми е неприятно или да оставя нещата така?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми..то си зависи от човека явно .. моята, ако някое косъмче има нещо ала-бала ги маха, все пак човек трябва да се поддържа..
    Кажи и, че вече са започнали да се виждат и да се погрижи за тях .. , съмнявам се да ти се обиди
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Абе аз си падам малко грубичък шегаджия и казах следното.Веднъж щяхме да излизаме с майка ми,така се наложи и тя каза нещо от сорта "да ме видят с хубаво младо момче",а аз изтърсих "ми и ти су хубава,ама само си избръсни мустака" .Много ми се ядоса,а то беше 1 почти незабележимо косъмче,тъй,че много внимателно,жените са много чувствителни на темата красота и поддръжка на външен вид

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе аз си падам малко грубичък шегаджия и казах следното.Веднъж щяхме да излизаме с майка ми,така се наложи и тя каза нещо от сорта "да ме видят с хубаво младо момче",а аз изтърсих "ми и ти су хубава,ама само си избръсни мустака" .Много ми се ядоса,а то беше 1 почти незабележимо косъмче,тъй,че много внимателно,жените са много чувствителни на темата красота и поддръжка на външен вид
    Майка ти и да не е чувствителна на тая тема, като и го кажеш по този начин естествено, че ще се обиди.... Бъди по дискретен.... се пак ти е майка, пък и да не ти е...
    Midnight,
    I'm drunk,
    I don't give a fuck...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами можеш и да й кажеш,ама под формата на съвет.

Голям фен
    maika ti e ako priqtelite sa po vaajni.... spored men ne i kazvai moqta se obijda..

AMAN!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от TikiraYang
    просто уникална тема !
    hahahhahh..mda...taka e

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tva e qko,i az taka neprinudeno obshtuvam s nashte i ako vidq nekoi zabluden kosum ili nqkva 4erna tochka ili pupka,ne propuskam da otbeleja sushtestvuvaneto na vuprosniq 'defekt' i kat i go kaja,tq po-skoro se radva
    puk maika mi i bashta mi sa kato kuche i kotka(obichat se de,ama mn se ebavat 1 s drug) i dosta chesto se celqt v 'slabite si mesta'...ta kogato ediniq zasegne drugiq,vtoriq opravq vsichko 'po sebe si' taka da se kaje i se pochva sus zaqjdaniq za neshto drugo..oburkano go kazah,a dano me razbra nqkoi
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Майка ми

Цитирай Първоначално написано от crazy_idiot
    Майка ми вече е на около 50 години и забелязах че започват да и се появяват малки косъмчета като мустаци над горната устна.От далече не си личи но от близо се виждат.Някак ми и страно жена с мустаци а и приятелите ми го забелязаха.Кажете да поговоря ли с нея защото ми е неприятно или да оставя нещата така?
    Да, поговори с нея. Няма нищо лошо в това.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    MI nai dobre pogovori s neq-moje i da pomogne!
    Uspex!

аз бих и казала... може да и стане кофти но бих и казала както искам да ми казва и тя на мен... например моята имаше черни точици то много хора ги имат и и казах че изглежда зле и ходихме даже заедно на козметик
    Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
    Че красотата е просто и само мимолетна
    И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
    Разбрах накрая че не си заслужаваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си