- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- подаръци за Коледа
Здравейте, не знам дали темата е за тук, защото постоянно чета теми за това как се карате с родителите си. Е аз имам друг проблем. Не знам какви подаръци да им купя за Коледа. Искам да е нещо с което да ги изненадам, но нямам много пари (което е друг проблем). Ако имате някакви идеи за изненади споделете ги. Мерси предварително
Какъв по-хубав подарък от този направен от собственото им дете!Пробвай да направиш нещо,което ще им остане за спомен от теб и това ще им е много ценен подарък!
Пребий оня малкия от рекламата на ДСК и му вземи паритеПървоначално написано от babi_girl
ХитрооПървоначално написано от za3k^dFsG
![]()
Емии направи нещо от тебе....може да е малко но се пак ти ще си го правила ии ще им хареса 100%
ramka s va6a ob6ta snimka spored men nqma ne6to po xubavo za edin roditel da si gleda vseki den deteto si![]()
AMAN!
Подари им сребро някакво или злато ако харесват . Например за майка ти някой пръстен як с цветя някъкви и картичка която казва, че тя е най-готината и хубава майка която би могъл да имаш.а за баща ти нещо с което да го накараш да се гордее с тебе това би било най-хубавият подарък за един баща или пък просто му подари нещо което винаги е искал, някой аксесуар или там с каквото се занимава
![]()
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
В зависимост колко пари имаш купи им една голяма и хубава бонбониера, например " Mercci ", хубави бонбони...
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
най-добрата идея за подаръкПървоначално написано от za3k^dFsG
![]()
\Първоначално написано от za3k^dFsG
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Честно казано аз няма да купувам подаръци на нашите...А те на мен...
I had a talk with you in my head,you lucky you...
A view of you from your bed,I'm lucky too...
Това е най- правилно... но все пак родителите заслужават поне една картичка... нали?Първоначално написано от brit_spears
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?