.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен
    Град
    На луната

Подарък на гаджето ми за коледа

Ей ако някой има оргинална идея какво мога да подара на гаджето ми за коледа ама да е не6то яко и оргинално не пурфиум 6тот тжа е най-истъркания подарък на сжета а не6то по-яко

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ти гаджето си не познаваш ли?Ти най-добре трябва да знаеш какво оригинлно да й подариш...Зависи дали искаш да е нещо за спомен,романтично или полезно
    http://bezpanika.com
    http://gift.bg

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Може да й купиш свещ.Романтично е,а и носи послания /примерно ако е сърце/...И като сте двамата може да си я запалвате...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

/wan`a`doo/
    Guest
    Xaxaxa men gadjeto mi ako mi podari sve6t za Koleda 6te go zamerqm s neq, e nqma za6toto 6te se obidi ama 6te go ebavam mnogo dulgo... hm, to taka ni6to ne moga da se setq- to zavisi kakvo haresva. Az primerno mnou se bih zaradvala na graffit ama na kartinka xaxa v smisul kato ot izlojbite v Napa's nqkude prodavaha takiva. Hm, a az mnogo 4esto pravq gerdan4eta ili grivni4ki... Hm, bilet za nqkoe party/koncert, na koeto mnogo i se hodi. Haha ili bez osobeno vuobrajenie 6al, 6apka, bluza xaxaxa abe sumata ne6ta ima za podarqvane =p

Супер фен
    Град
    VCHC
    Преди малко майка разглеждаше някакъв каталог на VELLMAR, че хвърлих един бърз поглед и има перлени глупости, на които би се зарадвало гаджето на един "negga" =D> Цените варираха от 6 до 666 долара. За едно 50 пари можеш да вземеш нещо прилично.

Ти пък и подари нещо коледно което се връзва с празника аз тва бих и подарил някви еленчета картички....бих и отделил цял един коледен ден в пазаруване окрасяване на елхички...а вечерта... бих й се поднесъл само по коледна панделка и шапчица с гогца

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Може да й купиш свещ.Романтично е,а и носи послания /примерно ако е сърце/...И като сте двамата може да си я запалвате...
    Незнам дали знеш но свещ не се подарява,Повярвай

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    ъ да и аз бях чувала нещо такова...

иначе http://bezpanika.com/index.php?optio...216&Itemid=134
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Фланелка с ваша снимка.

Бутилка от любимия алкохолец.

Вечеря на свещи + стриптийз и още нещо.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti

Да аз попринцип знам че свещ не се подарява защото този на който я подариш може да умре.
    Но иначе добър подарък е перлена огърлица

Да аз попринцип знам че свещ не се подарява защото този на който я подариш може да умре.
    Това е абсолютна глупост. Всеки умира рони или късно.

Генгста - Или изобщо не познаваш приятелката си или си страшно тъп, че нищо не можеш да измислиш или просто ще и вземеш подаръка, за да отбиеш номера. Това е строго индивидуално. Аз например най-много бих се зарадвал на един оригинален диск на Джудас. Например ако приятелката ти е някаква как да го кажа по лигава и вземи някаква хубава плюшена играчка от уния дет` пеят "ай лъв ю" заедно с още нещо. Ако искаш да ти помогнем ни кажи поне какво обича приятелката ти. На мен ми мина през ума да и подариш вибратор, за да има кой да я задоволява и когато те няма.

Боже млъквам, че взех да пиша абсолютни глупости...
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Цитирай Първоначално написано от priti_kiti

Но иначе добър подарък е перлена огърлица
    Хайде тогава да ми подарите към 2000-3000 свещи!!!!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Ти пък и подари нещо коледно което се връзва с празника аз тва бих и подарил някви еленчета картички....бих и отделил цял един коледен ден в пазаруване окрасяване на елхички...а вечерта... бих й се поднесъл само по коледна панделка и шапчица с гогца
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Фланелка с ваша снимка.

Вечеря на свещи + стриптийз и още нещо.

Ужасссс! Ако някой ми подари някакъв такъв "подарък" ще му се изповръщам в лицето!

pebsii
    Guest
    Еротичен подарък В www.sexshop.bg има най-различни коледни подаръци сега , хем може да вземеш нещо , на което и двамата ще се радвате )))

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Цитирай Първоначално написано от pebsii Виж мнението
    Еротичен подарък В www.sexshop.bg има най-различни коледни подаръци сега , хем може да вземеш нещо , на което и двамата ще се радвате )))
    ....ти случайно да забеляза дата на публикуване на темата?
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си