- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ви!
Момичета споделяте ли всичко,аиде не всичко,а почти всичко с майка си?
Ми не, почти нищо не споделям![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Почти нищо. Нея се пак какво я интерсуват моите неща, така че последното нещо коет ше направя е да ида и да и изпортя с какви хора излизам, кой харесвам... Тя и без тва много клюкари. Ако й кажа каквото и да е първото нещо ше е да иде и да йаже на тате. Е ся за оценките не но за други неща...
Samo nqkoi neshta,vse pak mi e maika,no ne izpadam v podrobnosti![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
само това, което сметна, че трябва да знае, за да е спокойна и да не се притеснява за мен..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Не вси4ко
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Не споделям с нея по4ти нищо. Тя не се и опитва да ме разбере така 4е няма смисъл да й споделям квото и да било. Баща ми е по-пи4 от двамата
![]()
Робинята на Quench
az spoedlqm s maikami no za6toto tq darji da znae vsi4ko no vinagi ostavaim na6to skrito koeto neq ne q zasqga vse pak ko q barka li4nia mi jivot![]()
Споделям всичко с майка си, абсолютно всичко. Тя е най- добрата ми приятебка, не просто майка, не просто човек, дал ми живот, а истински добър приятел...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
ПОчти всичко мога да кажа на майка ми и винаги мога да разчитам на съвет и подкрепа от нея... Споделям и адски много неща.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
споделям,споделям.......
svetvam q leko po nqkoi vaprosi, ama kato gledam mai mai i tolkova ve4e nqma da vidi![]()
Ми не!Аз няя за кво да споделям![]()
Първоначално написано от IlLuSi0nS`
и аз така
estestveno,4e si spodelqme(e ne vurhovnite gluposti de).golemi hora sme i ako imam problem kum kogo drug da se oburna?
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ne za6toto vednaga go izdrankva na ba6ta mi a i da ne be6e taka pak nqma6e da i spodelqm
AMAN!