много са хубави,носят настроение,най-ми харесва първата картинка.От какво се е получила пикселизацията? Ресайзвала ли си ги и през каква програма са минали? Смяташ ли да се занимаваш с рисуване по - сериозно и на колко си години?Като човек с повече опит бих се радвала да дам съвет
Благодаря ти.На 13 съм и мисля от следващата година да се занимавам по-сериозно... Иначе ше ходя в английска гимназия, но и отделно на някфи уроци по рисуване.А нз що са се получили така гадно, не съм ги сканирала и не разбирам мн мн .По принцип си рисувам за удоволствие... Преди в даскало на чина ми винаги имаше разни драсканици, ама сеа смениха чиновете и не даат да се драска по тях Пак мерси
там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
мм готини са .. харесват ми .. само на последната не ми харесва косата отгоре как си направила косата ... няма реална форма на глава
иначе като цяло са много добри
Благодаря ти.На 13 съм и мисля от следващата година да се занимавам по-сериозно... Иначе ше ходя в английска гимназия, но и отделно на някфи уроци по рисуване.А нз що са се получили така гадно, не съм ги сканирала и не разбирам мн мн .По принцип си рисувам за удоволствие... Преди в даскало на чина ми винаги имаше разни драсканици, ама сеа смениха чиновете и не даат да се драска по тях Пак мерси
моля,за нищо точно 13 е възрастта, която е важна за едно по-сериозно и постоянно учене на рисуването.Обикновено се рисуват грънци като за начало,за да усетиш материята,формата на предметите. Важно е да се позаинересуваш от основни неща,които в нета могат да се намерят , като анатомия,някой форум за рисуване и сайт с туторяли за фотошоп, не на последно място да имаш идеи и да се забавляваш.Опитай с различни материали - акварел,маслени пастели,рисувай портрети.Изисква посвещение,но ако е твоето нещо и го обичаш, ще има страхотен резултат.Като влюбването е