.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Belene

Айде и аз ше сложа малко рисунки :D

Ето и някои от моите опити:
    Цък1
    Цък2(тфа като идея от Witch Hunter Robin)
    Цък3
    Цък4
    Цък5
    Цък5

Съжалявам за гадното качество..
    Някои съм ги рисувала в час
    Очаквам мнения

Град
    Belene
    Всъщност сега забелязах колко са големи... Съжалявам ако искате си ги дръпнете и с програмата на уиндоуса ги разгледайте...

много са хубави,носят настроение,най-ми харесва първата картинка.От какво се е получила пикселизацията? Ресайзвала ли си ги и през каква програма са минали? Смяташ ли да се занимаваш с рисуване по - сериозно и на колко си години?Като човек с повече опит бих се радвала да дам съвет

Град
    Belene
    Благодаря ти.На 13 съм и мисля от следващата година да се занимавам по-сериозно... Иначе ше ходя в английска гимназия, но и отделно на някфи уроци по рисуване.А нз що са се получили така гадно, не съм ги сканирала и не разбирам мн мн .По принцип си рисувам за удоволствие... Преди в даскало на чина ми винаги имаше разни драсканици, ама сеа смениха чиновете и не даат да се драска по тях Пак мерси

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    мм готини са .. харесват ми .. само на последната не ми харесва косата отгоре как си направила косата ... няма реална форма на глава
    иначе като цяло са много добри
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Град
    Belene
    Мда, наистина... Пък и тя е малко по-стара и е една от учебните ми занимания Тряа да се пробвам да я пооправя

Мега фен
    Град
    SF
    Леко манга стил с тея огрооомни о4и

Робинята на Quench

Аааааааа чакайте вие аз да постна мойте простащини...да се посмейте малко...

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Belene
    SINDEL, всъщност нещо ме беше захапало тогава та си нарисувах някфа колекцийка от подобни .

Цитирай Първоначално написано от DaRk_WiTcH
    Благодаря ти.На 13 съм и мисля от следващата година да се занимавам по-сериозно... Иначе ше ходя в английска гимназия, но и отделно на някфи уроци по рисуване.А нз що са се получили така гадно, не съм ги сканирала и не разбирам мн мн .По принцип си рисувам за удоволствие... Преди в даскало на чина ми винаги имаше разни драсканици, ама сеа смениха чиновете и не даат да се драска по тях Пак мерси
    моля,за нищо точно 13 е възрастта, която е важна за едно по-сериозно и постоянно учене на рисуването.Обикновено се рисуват грънци като за начало,за да усетиш материята,формата на предметите. Важно е да се позаинересуваш от основни неща,които в нета могат да се намерят , като анатомия,някой форум за рисуване и сайт с туторяли за фотошоп, не на последно място да имаш идеи и да се забавляваш.Опитай с различни материали - акварел,маслени пастели,рисувай портрети.Изисква посвещение,но ако е твоето нещо и го обичаш, ще има страхотен резултат.Като влюбването е

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от DaRk_WiTcH
    SINDEL, всъщност нещо ме беше захапало тогава та си нарисувах някфа колекцийка от подобни .

Мда ли4и си
    На мен оба4е ми харесват, браво!

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си