.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Франция, здравей...ааа довиждане де!

Просто получих душевен оргазъм , като рабзрах, че сме били французите, и то как....водели са ни с 0:2 гейма, но сме ги обърнали, 3:2, и сме на полуфинал!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!!! \/

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, НЕКА ГОСПОД ДА Е С ВАС!!!

Guest
    ХЕЙ ЧУЙ Франция 2:0 3:2

Франция здравей знамето развей на свети пак ви бих тук -8 от 8 айде Бразилия-елате да ви бием и вас
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Наистина забележителен обрат на българския отбор.Ама за Бразилия доста се съмнявам И все пак...България с медал!! =D> =D>
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Bravo nashte samo taka, kakva borbenost ot 0:2 - 3:2. BRAZILIQ DOIDE I TVOQ RED pesenta ve4e ti e izpqta

Българи юнаци! остава Бразилия - бием ги и сме пак първи. дано и на полуфиналите сгънем съпротивата!
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ние нали сме луди вкъщи, ставахме в 4 да гледаме... След втория гейм мислех да си лягам, толкова се бях смарангясала...

Обаче си струваше да остана... Мача беше невероятен, толкова не съм се шашкала от мачовете на Левски в Уефа миналата година... Като свърши мача така изкрещяхме с наште, че сестра ми дотърча да види какво става... КОйто не го е гледал тоя мач, много е загубил , честно... Накрая Мартин Стоев беше толкова шашнат, че не можа нищо да каже на журналиста който го интервюираше, псвен "Нямам думи", след което се разплака и го гушна...

Отборът ни е страхотен! ДА просължава в същия дух да ни радва!!! \/ И дано да стигнем и до финала...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си